Melodica Netlabel & folkstep EP

Melodica Netlabel & folkstep EP

24. 10. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Slovensko je malá země. Sice malá, ale plná přátelských lidí, kulturních hodnot a tradic. Významnou složkou slovenské kultury je folklór. A právě teď vám melodic Netlabel přináší FOLKSTEP EP (MLD008) - release, který je jakousi  ódou v moderním provedení na naše tradice a na toto cenné kulturní dědictví.
Výraz folklór vznikl spojením anglických slov folk (lid, národ) a LORE (vědomosti, znalosti). Takže celkový význam slova by se dal vyložit jako: "to, co lid ví". Název ep-čka Folkstep by se pak dal volně přeložit jako: "kam lid kráčí". A právě tímto releasem vám chce slovenský producent Draxter ukázat jednu z mnoha hudebních cest. Svůj svět, fúze tradičních elementů v podobě unikátních samplů a klasického folklorního zpěvu s moderním zvukem dubstepu a drum & bassu.

Draxter se věnuje produkci téměř 7 let a poslední dva roky jeho tvorbu ovlivňuje převážně dubstep. V té době zakládá první slovenský dubstepový podcast SubLab. Momentálně pracuje na vydání svého prvního singlu "In my dreams" který má na YouTube více než 80 000 návštěv a velmi pozitivní feedback. Kromě produkce se věnuje i hudební seberealizaci formou LiveAct-u.

O mastering celého EP se postaral Sigurt.

 
FREE DOWNLOAD FOLKSTEP EP

melodica
melodica-netlabel.com/


Dodal: Andrej Ammo
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika