Hardcon: Nejlepší hardcore od The DJ Producer

Hardcon: Nejlepší hardcore od The DJ Producer

31. 10. 2010  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (3)
O tom, že 23.10. vyrazím do Matrixu na další vydání Hardcon, jsem věděl už několik týdnů. Headlinerem druhého dílu byl totiž The Dj Producer a já jsem očekával plný klub a slušný příděl hardcoru. Bohužel, ne všemu bylo tak, jak jsem si představoval...
Je pátek 22. října a v pražském klubu Matrix se začíná psát již druhé dějství akce s názvem Hardcon. Ti, kdo dorazili na tuto párty a mají rádi pravý hardcore, rozhodně nebyli zklamáni.

Při příchodu okolo 22.hodiny klub není ani zdaleka tak naplněn, jak bych očekával, ale je ještě velmi brzy a párty teprve začíná. Klub není zahalen do úplné tmy, světelný park se pomalu, ale jistě rozblikává, laser do prostoru vykresluje obrazce a za dj pultem stojí Fixed Gear. Mladá krev, ale řeže to slušně! Jen si opět povzdechnu, že těch návštěvníků nepřibývá...



Uplynulo pěkných pár minut, odeznělo poměrně dost kvalitních beatů a dochází k dalšímu střídání. Za mixpult nastupuje Mephisto, kterého po čase střídá producentské duo Hungry Beats. Teprve až u tohoto dua nastal čas, kdy se pomalu zaplňoval parket a konečně se rozjížděla ta správná party atmosféra. Chlapci přivezli dost věcí ze své produkce, které výborně zafungovaly na parketu.

the dj producer

Čas byl neúprosný a náhle byly dvě hodiny ráno a u pultu došlo k dalšímu střídání – ano, u mašinek za pultem se konečně objevil očekávaný The Dj Producer - špička v UK hardcoru. Parket byl poměrně slušně plný, i když stále ne dle mých představ. Ve svém hodinu a půl dlouhém setu Producer předvedl to nejlepší, co mohl. Nejeden nadšenec tohoto stylu byl bezesporu tento večer potěšen. Z tracků, které zazněly, vzpomenu alespoň výtečný Hellfish – Dogfish. Světelný light park společně s lasery pod rukama chlapců z dílny Mdfk blikal o sto šest – bylo opravdu na co koukat. Vystoupení tohoto šikovného Angličana ve mně zanechalo nezapomenutelný hudební zážitek.

Párty pro mě uzavřel  Ychy, protože po výkonu, který předvedl The Dj Producer, už mi došly síly.

Po hudební stránce se druhé vydání akce Hardcon proměnilo v zážitek, na který se jen tak nezapomíná. Jediné, co kazí dobrý pocit z tak vynikající party je zjištění, že české publikum prozatím nedovede ocenit kvality takové akce. Tak slabou návštěvnost si tato akce rozhodně nezasloužila! Bezesporu patří velký dík organizátorům, že k nám taková jména vozí! Snad se tedy brzo dočkáme i třetího dějství! H4L.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HARDCON NO. 2

Pátek 22. 10. 2010
Vstup: 150,-
Vystupují:
the dj producer, ychy, mephisto, hungry beats, fixed gear, shmidoo
Další informace
3 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

02. 12. 2010 | 17:43:28
+0 | -0
Ahoj ... chtěla sem se zeptat. DJ Producer byl v čr v jakém roce ??
ja
03. 11. 2010 | 20:37:42
+0 | -0
taky nevim
h!c
01. 11. 2010 | 12:36:21
+0 | -0
přesně. taky moc nechápu co už by lidi teda chtěli !?
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika