Milk&Sugar v klubu MMC Universe

Milk&Sugar v klubu MMC Universe

15. 12. 2005  |  Autor: erow  |  Komentáře (0)
Milk&Sugar zahájí residentní párty DJe Lafayetta "Night is so glam" a to už dnes 16.12.2005!Předvedou našlapaný set plný housových pecek a představí svůj nový singl "Jezabel".
MILK&SUGAR V MMC UNIVERSE zahájí residentní párty DJe Lafayetta "Night is so glam" a to tento pátek 16.12.2005!Přední house Djs, dobyvatelé tanečních evropských hitparád, remixéři, majitelé prestižního labelu Milk&Sugar, autoři hitovek "Love Is In The Air, Let The Sun Shine, Higher&Higher" předvedou našlapaný set plný housových pecek v nového klubíku MMC Universe, kde také představí svůj nový singl "Jezabel". Každý návštěvník "Night is so glam" dostane CD dárek. Přijďte si s námi škubnout kyčlí na Milk & Sugar do MMC..

Mike "Milk" Kronenberger a Steve "Sugar" Harding ještě před mezinárodním úspěchem hitu Let The Sun Shine, se staly proslulými německými leadery House music. Jejich label Milk & Sugar Recordings, který založili v roce 1997 v Mnichově, má za sebou více než 70 releasů! Od doby, kdy vyhrály German Dance Award (GDA) v roce 2000, získali respekt i jako remixéři pro taková zvučná jména jako je Jamiroquaj, Janet Jackson, Mya, Despina Vandi a také za hitovou verzi pro Robbieho Riverase year-2000-smasher (třesk roku 2000) "Bang"! Milk & Sugar nejsou jen producenti a remixéři, ale i respektovaní DJs, kteří pravidelně hrají v těch nejznámějších klubech po celé Evropě a na nejžhavějších místech na pobřeží Středomoří Ibize a Mallorce. Každý rok před vánoci vyrážejí na velké tour po prestižních evropských klubech v rámci kterého se zastaví i v Praze (www.milkandsugar.de).



0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika