Dubstep v Kostele: zajímavé a užitečné info

Dubstep v Kostele: zajímavé a užitečné info

04. 11. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Britský producent, dj a MC Jakes vystoupí již 16. listopadu na Dubstep Alliance v Kostele. Nejedná se o žádnou mystifikaci, party se odehraje ve skutečném, odsvěceném kostele svatého Michaela, který má svou bohatou historii. Přinášíme několik zajímavostí a užitečné informace k nové dubstepové noci.
Kostel svatého Michaela Archanděla byl vybudován v druhé polovině 12. století jako románská bazilika. Poté se dočkal gotické přestavby a nakonec se proměnil do své dnešní barokní podoby. Platil za důležité místo náboženského života, v 15. století v něm kázal mistr Jan Hus. Od 18. století začal souhrou okolností sloužit jiným, nesvětským účelům. Před několika lety byl prodán ke komerčnímu využití a loni se z něj stal netradičně pojatý klub s nezaměnitelnou atmosférou.

Kostel se nachází v turisty oblíbené lokalitě, cen na barech se ale bát nemusíte. Společně s managementem klubu jsme na Dubstep Alliance domluvili výhodnější cenu vybraných drinků: při koupi piva Gambrinus Excelent nebo rumů Captain Morgan Spiced a Havana nesáhnete do kapsy nijak hluboko, neprohnete se ani při objednávce oblíbené kombinace vodka + Red Bull.

Ve spolupráci s výrobcem street oblečení Escape Wear nabízíme Dubstep Alliance balíček, který obsahuje: triko v hodnotě 340 Kč, vstupenku na akci Dubstep Alliance za 300 Kč a drobné pozornosti. Komplet zakoupíte za 500 Kč, takže ušetříte 140 Kč. S objednávkami neváhejte, limitovaný počet balíčků čeká na 20 nejrychlejších.

balicek

Odkazy na balíčky:

Pánské: http://www.escapewear.cz/?85,balicek-vstupenka-triko-dubstep-alliance-2010-11-panske

Dámské: http://www.escapewear.cz/?86,balicek-vstupenka-triko-dubstep-alliance-2010-11-damske

www.dubstepalliance.cz

Dodal: Kryštof Benca, Let it Roll
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DUBSTEP ALLIANCE

Úterý 16. 11. 2010
Vystupují:
Jakes, Pixie, Suki, Anus, Medis
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

17. 01. 2011 | 22:16:47
+0 | -0

DUB

ahoj!

chtěl bych se jen zeptat proč mi k tomu tryčku přišlo CD-DNB?

jako myslel jsem že když si obědnam tryčko dubstep žeby ktomu mohlo bejt i CD-DUBSTEP

jinak sem spokojenej a chci se zeptat ! budou i jiny tryčka dubstep nebo mikiny? schanim anenašel jsem! mějtese a čau!!(BACHA NA TY CD:-)
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika