Dj Aphrodite vystoupí v pátek na Dnb League

Dj Aphrodite vystoupí v pátek na Dnb League

09. 11. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V pátek vystoupí v pražském klubu Matrix velikán světové drum&bassové scény, dj Aphrodite, producent, který stál u zrodu stylu jump-up. Doprovodí ho mc Junior Red a na páteční oslavě značky DNB LEAGUE dále vystoupí mc R-vee (Uk), dj Cutoff (NL), Suki, Rich, Sayuz, Tony, Fat-G, Honey a Kamcza.
V rámci festivalu MOVE vystoupí na narozeninách značky DNB LEAGUE v pátek 12.11. v pražském Matrixu jako hlavní host dj Aphrodite s mc Junior Redem.

DJ Aphrodite začal svojí junglovou pouť před neuvěřitelnými šestnácti lety, za tu dobu se jeho hudba objevila na CD, ve filmech, v rádiích, v televizi, na vynilech v taškách djů, vydal mnoho singlů a EP, mix alb, dvě alba na V2 records a třetí v dohledné době chystá. Aphrodite ovlivnil vyznavače zlomených beatů po celé zeměkouli, od Šangaje po Rio, Anglie, USA, Sydney, Cape Town, Moskva, Jižní Korea, tam všude ho lidé znají z vystoupení v klubech, velkých ravech a festivalech. (podrobné bio - http://www.badpoint.cz/art.asp?id=460 )

V Praze se v pátek Aphrodite představí s dvorním mcím, kterým je anglický Junior Red. Ten začínal s mcingem v půlce devadesátých let v Brightonu, kde spolupracoval s djem Frictionem. Později začal vystupovat pravidelně v Londýně, Leedsu, Nottinghamu a Plymouthu. Objevil se na akcích One nation, Gatecrasher, T.O.V, Renegade Hardware (The End), Sonar festival ve Španělsku. V roce 2000 Junior Red začal pracovat s Urban Agency, se kterou procestoval 14 zemí a v roce 2002 odjel na tour po Austrálii a Novém Zélandu s djem Grooveriderem.

Vedle této světové dvojice bude na narozeninách DNB LEAGUE vystupovat holandský dj Cutoff, legendární svými vystoupeními se seskupením Future Research na začátku milénia v Čechách. Jeho set trochu odkáže na tuto zlatou drum&bassovou dobu. Doprovodí ho další známý umělec, mc R-vee, který aktuálně působí ve Španělsku v crew DNBCN a ve skupině Drumanberoz. Za domácí bude reprezentovat dj Suki, skvělý dj a promotér (LIR, T2B), dj Rich, zakladatel legendárního soundsystému Bassbeast, dj Sayuz z Rollingbass, dj Fat-G z Booyaka crew, dávný Aphroditův obdivovatel, dj Tony, zakladatel serveru jump-up.cz a o úvodní back to back set se postarají dj Honey ze Shadowboxu a dj Kamcza ze Stepforward.

Vzhledem k tomu, že většina setů bude po anglickém stylu jednohodinových, bude tahle party opravdová jízda! A taková má být oslava značky DNB LEAGUE, která je zaměřená na drum and bass oblečení a podporu drum and bass scény. V poslední době se DNB LEAGUE zaměřila na originální konopná trika a čepice. Více najdete na stránkách www.dnbleague.com

Dodal: Michal Tůma, Badpoint
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DNB LEAGUE 5. ANNIVERSARY

Pátek 12. 11. 2010
Vstup: do 22.hod 170, poté 240,-
Vystupují:
dj APHRODITE (UK), mc Junior Red (Uk), Assassin (Uk), mc R-vee (Uk), Suki, Sayuz, Rich, Fat-G, Tony, Honey, KamCza
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika