NUbreed Clubbing proběhne v klubu v PH+

NUbreed Clubbing proběhne v klubu v PH+

11. 11. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Podzimní sdružení rodičů a přátel portálu NUbreed.cz má své pevné místo v listopadovém plzeňském party kalendáři a ani letos tomu nebude jinak. Ani letos neopustíme prostory klubu PH+ natož pak zavedenou zvyklost představovat místnímu publiku neokoukané tváře. A tak stejně jako v předešlých letech pro vás máme fajnový, a tentokrát velmi něžný, import z britských ostrovů.
Ze spřátelené londýnské agentury Republic Artists tentokrát do Plzně dorazí Djka Little Leigh, rodačka z Kapského Města, která je v Londýně rezidentkou akcí Dirty Dubbin, L.U.S.H. či We Are London a svojí rezidenturu má i na akcích Ibiza Gathering, kde jinde než na magickém party ostrově. Její jedinečné podání DJingu, plné energie zaujalo i porotce soutěže, vyhlášené lidmi z Hed Kandi, kde se Little Leigh umístila na celkovém 3. místě. Pravidelně vystupuje ve vyhlášených londýnských klubech jako je Ministry of Sound či Pacha po boku DJs jako Oliver Lang, Hoxton Whores, Daley Padley, Inland Knights či Kinky Movement.

Druhým hostem bude opět dáma, DJka LeVida, která stejně jako Little Leigh působí v Londýně, ale s Plzní má mnoho společného. Tato plzeňská rodačka, která začala pro Republic Artists hrát teprve tento rok, se během krátké doby dostala do povědomí mnohých londýnských promotéru. V letošním roce se proto objevila na akcích v Ministry Of Sound, Area, Whitehouse , The Egg nebo Lightbox. Vrcholem jejího letošního snažení bylo jistě vystoupení v klubu Eden na Ibize a předskakování legendárnímu trojlístku X-Press 2 v baru Itaca. Krom toho se LeVida napilno věnuje vlastní produkci a ještě do konce roku jí vyjde debutové EP u Metaphysical Records.

Jistotou kvality na našich akcích jsou také oba rezidenti Da Moon a Soundjet, které letos doplní v Plzni stále populárnější duo 2B Project.

Dodal: Mirek Košnář aka Shorty, Pigsproduction
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

NUBREED.CZ CLUBBING

Pátek 19. 11. 2010
Vstup: zdarma
Vystupují:
Little Leigh, LeVida, Da Moon, Soundjet, 2B Project
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika