O.B.I. headlinerem party Oh My God

O.B.I. headlinerem party Oh My God

15. 11. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Přichází večer 25.2.2011, stmívá se. Ulice Brna se pomalu vylidňují, okna domů pohasínají a stíny se vkrádají do posledních světlých míst. Noční oblohou se najednou zableskne a vzduchem putují první vibrace. Tvrdý bass prořízne ticho noci. Všichni noční tvorové vychází do ulic a nechávají se vést zvuky HardTechna, které se jim prodírají celým tělem. Jejich cesta končí u klubu 7. nebe, kde se tuto noc uskuteční 3. díl známé HardTechno akce Oh My God .
Představujeme vám djs na které se můžete těšit na HardTechno stage:

Tobias Lüke aka O.B.I.
Německý dj, kterého již všichni dobře známe z Brněnské Apokalypsy. Spoluzakladatel NGOHT, zakladatel TekkTribe, ale hlavně dj, který dokáže bavit publikum a zahrát pořádný HardTechno set!

Trezor vs. Rough INC
Tihle dva maďarští HardTechno maniaci, které jste už mohli slyšet v Čr, vám taktéž přijedou ukázat, jak se to „jede“ u nich doma.

Z Čech přijedou člen schranz.cz Peca a neméně známý Kesz, který už na akci Oh My God jednou hrál a potvrdil, že u nich také ví, jak hrát. Slovensko žije HardTechnem a jako důkaz přijede Dj jménem Kofos, který se nebojí zahrát ani HardCore.

Frey vs. Withecker
, tihle dva jsou už „stálice“ na Oh My God a taky záruka toho, že o dobré Hardtechno nebude nouze. Pořadatel téhle akce Marcus De Hard vám naservíruje Hardstyle/Hardcore v té nejtemnější a nejtvrdší podobě. Dj/Producent Schanzz taktéž přijede a předvede perfektní set, na který jsme u něj zvyklí. Sonejee, jako jeden z rezidentních djs, nesmí chybět !

Dále představujeme Techno stage:
Steen  - Dj pocházející z Čech, který se již předvedl na Apokalypse a dalších velkých akcích, taktéž přijal pozvání. Nois je velmi známý Brněnský dj, který si zahrál na akcích jako je Apokalypsa, Pig Fest apod.

WWW.OHMYGOD.KX.CZ

Dodal: Marek Žemlička
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

OH MY GOD

Pátek 25. 2. 2011
Vstup: 130,-
Vystupují:
tobias lüke aka o.b.i., trezor vs. rough inc, peca, kesz, kofos, frey vs. withecker, marcus de hard , schanzz, sonejee, steen, nois, ivo hilszek , john dora a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika