Numark Trance Conference na Bukanýru

Numark Trance Conference na Bukanýru

19. 12. 2005  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
25.prosince se na houseboatu Bukanýr vystřídají všechny druhy trance music. Od pomalého progressive trance v podání DJe TinTina, přes melodický trance od Crash DJ Teamu, až po totální tranceový mazec v podání DJe Drasticse.
NTC Crew: Už víte co budete dělat 25.12. Neříkejte, že budete sedět doma s rodinou pod stromečkem, jíst cukroví a koukat na okoukaný pohádky. Když už je stejni všechny znáte. Pojďte radši kalit!!! NTC-Music společně s firmou Numark a houseboatem Bukanýr pro vás má exklusivní progressive-trance x-mass párty v podobě Numark Trance Conference.

25.prosince se na houseboatu Bukanýr vystřídají všechny druhy trance music. Od pomalého progressive trance v podání DJe TinTina, přes melodický trance od Crash DJ Teamu, až po totální tranceový mazec v podání DJe Drasticse. Takže se nebojíme říct, že opravdu každý, kdo má rád trance, si přijde na své.

Vzhledem k tomu, že bude těsně po Vánocích,nechceme po vás za vstup ani korunu. Dále se můžete těšit na super muziku, nabitý bar, akvária, super výhled na vánočně naladěnou Prahu, no bude to romantika. Tak tuhle akci si určitě nenechte ujít. Je to úplně poslední Numark Trance Conference, tak tam opravdu nemůžete nebýt.

Mimochodem houseboat Bukanýr najdete pod Čechovýn mostem u právnické fakulty UK, nedaleko stanice metra Staroměstská, startujem ve 21 hodin, otvíráme ale už v 19.


0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika