Sázavafest zahajuje předprodej na rok 2011

Sázavafest zahajuje předprodej na rok 2011

25. 11. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Multikulturní festival Sázavafest zahájí ve středu 1. prosince předprodej vstupenek na příští ročník, který se stejně jako v minulých letech uskuteční první srpnový víkend, tentokrát 4. - 7. srpna 2011. Festival, jehož loňský ročník si vinou silných dešťů vysloužil přízvisko „promáčený“, tak letos oslaví své jedenácté narozeniny.
Pomyslné brány Ticketpra, jakožto zatím jediného prodejce, se otevřou 1. prosince a pro prvních 2000 zákazníků bude cena jednoho lístku pouze 650,- Kč včetně poplatků. S ohledem na vysoké množství slovenských návštěvníků pořadatelé letos nově zavedli možnost koupě lístků na slovenských pobočkách sítě Ticketpro nebo online na eticketpro.sk, zde pak bude hodnota vstupenky 20 Eur.

Navíc bude v areálu Sázavafestu instalována tzv. „Euro zóna“, v níž budou moci Slováci pohodlně nakupovat, aniž by byli nuceni pořizovat české koruny ve směnárnách.

Na léto fanoušky rozehřeje Jarní Sázavafest

Ještě předtím proběhne Jarní Sázavafest, jenž se odehraje 2. dubna v Praze. Zahraje na něm například písničkář Tomáš Klus, jenž minulý týden předskakoval proslulému britskému zpěvákovi Joe Cockerovi. Dále se na jevišti objeví Roman Holý s Matějem Ruppertem, kteří zde představí svůj nový projekt Neruda, a účast potvrdili například i třinečtí Charlie Straight, vítězové mnoha respektovaných hudebních soutěží (Anděl, MTV).

www.sazavafest.cz

Dodal: Katarína Straková, Madree promotion s.r.o.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika