Adam Freeland se vrací do Roxy

Adam Freeland se vrací do Roxy

25. 11. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
One Night – společný koncept Radia 1 a Roxy tentokrát přívítá krále světového breakbeatu Adama Freelanda. Line up tradičně podpoří Josef Sedloň a Dan Cooley.
Adam, který se zpočátku věnoval hlavně deephousu, je v současné době považován za zakladatele breakbeatu. Jeho první kompilace, kterou vydal v roce 1996, byla kritiky velmi dobře přijata. Toto 2 CD obsahuje 32 traků a otevřelo mu dveře do hudebního průmyslu. Tím také získal okamžitou pozornost producentů a Dj´s z celého světa. Jen namátkou to byli například Carl Cox, Sasha, Chemical Brothers a další. Proto nikoho nepřekvapí, že ihned následovalo Adamovo turné s Carlem Coxem a nebylo pochyb, že se z něj stala hvězda světového formátu. V roce 1998 odehrál turné po Austrálii společně s Dj Krushem a dostal se mezi top 100 DJ, které vyhlašuje DJ Magazín.

V tom samém roce také zakládá vlastní label Marina Parade, ve kterém zaštiťuje hvězdy jako Alex Metric, Evil Nine nebo K-Swing.  V roce 2003 vydal se svoji kapelou Freeland debutové album Now And Then, které bylo mixem rocku, regea, hip-hopu a breakbeatu.  Adam je také zdatný remixér. Spolupracuje s takovými jmény, jako Nirvana, Doors, White Stripes, Orbital, Pink a další.



Dodal: Veronika Foltová, Roxy Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ONE NIGHT WITH ADAM FREELAND

Pátek 3. 12. 2010
Vstup: 150/200
Vystupují:
Adam Freeland, Josef Sedloň, Dan Cooley
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika