Megakoncert PURUM hudebních cen Óčka 2010 již ve čtvrtek

Megakoncert PURUM hudebních cen Óčka 2010 již ve čtvrtek

28. 11. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Nejvyšší čas pro fanoušky super muziky pořídit si vstupenky na vyvrcholení PURUM Hudebních cen Óčka 2010 – megakoncert 2. prosince v Incheba Aréně Praha!
Vyvrcholením 8. ročníku soutěže, kterou tradičně vyhlašuje hudební televize Óčko, bude v přímém televizním přenosu a hlavně přímo na megakoncertě show, kterou vás provedou ostřílení moderátoři Óčka Diana Kobzanová a Petr Vágner. Kromě vítězů jednotlivých kategorií vzešlých z hlasování fanoušků uvidíte a uslyšíte v show nabité muzikou Ewu Farnou, Mira Šmajdu, Tři sestry, Xindla X a Olgu Lounovou, Mandrage, Davida Deyla, Michala Hrůzu, Marpa, skupinu Wohnout , Viki a další. Ten kdo si bude chtít přímý přenos koncertu vychutnat na velkém plátně a v pohodlných sedačkách, bude mít možnost si rezervovat místa v síti multikin CineStar. V přímém přenosu ho také odvysílají Kiss rádia.

Celkový vítěz SMS hlasování, ten nejpilnější, si navíc večer převezme hlavní cenu – šestidenní lyžařský zájezd do Valdi di Fiemme/Obereggen s ubytováním v tříhvězdičkovém hotelu pro dvě osoby a se skipasem od CK Nev-Dama. Navíc získá šperky značky STORM, roční předplatné služby izyPlayer a roční členství v Holmes Place

hruza

Dodal: Lucie Směšná, PART agency, a.s.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PURUM HUDEBNÍ CENY ÓČKA 2010

Čtvrtek 2. 12. 2010
Vstup: 200/300
Vystupují:
Tři sestry, Ewa Farna, Michal Hrůza, Xindl X a Olga Lounová, Marpo, Wohnout , Miro Šmajda, Viki a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika