Nightphunk slaví 10 let!

Nightphunk slaví 10 let!

30. 11. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Roxy Promotion & Nightphunk Recordings si vás dovolují pozvat na 10. výročí párty Nightphunk do Roxy. Jako speciální host zde vystoupí Juan Sanchez ze stáje dvou známých labelů Kling Klong a Great Stuff Recordings. Dále se představí rezidenti Lucas Hulan, Braun, Lumiere, Biscuit a Subgate.
Juan Sanchez je jeden z nejnadanějších umělců současné elektronické scény. Jeho hudba je směsí energie a emocí, což dohromady vytváří ojedinělý hudební zážitek. Právě to ho učinilo v posledních letech jedním z nejvyhledávanějších Dj vůbec. Juan, který pochází ze Španělsko-Holandské rodiny, začal svoji kariéru velmi brzy. Už v 8 letech se zamiloval do kytary a svoje hudební nadání dále rozvíjel angažováním v mnoha rockových kapelách, tím se jeho vize začaly posouvat a postupem času se dostaly až za hranice rocku. Jeho přirozené nadání a nadšení vším elektronickým ho okamžitě katapultovalo mezi nejlepší Dje nejen v Holandsku, ale i v zahraničí. Jeho jméno začalo zdobit lineupy světových akcí. Například letos v létě jsme ho mohli vidět na Welcome To The Future festivalu i na Awakenings festivalu, kde hrál po boku hvězd jako je Laurent Garnier, Dave Clarke and Jeff Mills.

Juan však není jen skvělý Dj, je to i vynikající producent a remixér. V roce 2009 slavil velký úspěch, když spolupracoval s vydavatelstvími jako Wolfskuil Records, Great Stuff, Break New Soil and Bla Bla a na letošek si naplánoval spolupráci s Oosh, Kling Klong, Noir Music and High Definition. V květnu 2010 rozjel vlastní klubovou noc Format v amsterdamském klubu Air. Je tedy jasné že tohoto skvělého dje je třeba sledovat, protože se od něj určitě dočkáme spousty skvělých věcí.

juan sanchez

Aktuální DJ Set ke stažení od Juana Sancheze naleznete zde

www.myspace.com/nightphunk

Dodal: Veronika Foltová, Roxy Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

NIGHTPHUNK - 10TH ANNIVERSARY!

Sobota 4. 12. 2010
Vstup: do 23 zdarma poté 150,-
Vystupují:
Juan Sanchez (NL), Lucas Hulan, Lumiere, Braun, Biscuit, Subgate
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika