Anketa: Koncert Hybrid bude výjimečný zážitek

Anketa: Koncert Hybrid bude výjimečný zážitek

30. 11. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Anketa mezi významnými osobnostmi české elektronické scény napovídá, že čtvrteční první koncert formace Hybrid v Česku bude výjimečná událost. Podle Josefa Sedloně z Radia 1 půjde o jednu z akcí roku, djs Kaplick a IM se shodují, že to bude velký hudební zážitek. Dj a moderátor Béla En dokonce tvrdí, že „Hybrid jsou dokonalá ukázka toho, že taneční hudba je opravdové umění.“
Proč by si koncert Hybrid hudební fanoušci neměli nechat ujít?
Kaplick: Je to jeden z velkých hudebních restů, Hybrid jsou výjimeční producenti a na živo to bude určitě velký zážitek.

Béla En: Protože jejich starší brachové a ségry na ně čekali marně a oni teď budou mít možná jedinou příležitost vidět tyhle mistry epických breaků a beatů naživo. Hybrid jsou vyšší hudební škola pro všechny, kterým nestačí omezené základní učivo českých rádií a klubů.

Josef Sedloň: Pokud máte rádi sofistikovanou elektroniku na pomezi klubové i poslechové hudby, prostě musíte príjit, tohle bude jedna z akci roku!

IM Cyber: Protože kdybych na ně nešla, do smrti bych si vyčítala, že jsem se ochudila o jeden z nejlepších hudebních zážitků v životě.

Co dělá Hybrid výjimečné?

Josef Sedloň: Mají úzasný smysl pro náladu a své zvuky si vybírají pečlivě. Poslouchal jsem jejich 12 let staré album a většina věcí zní stále velmi současně.

Kaplick: Hybrid měli vždycky svůj vlastní zvuk a styl, kombinace živých nástrojů, hlavně orchestrálních prvků a energie jak v breaku, tak i v rovných beatech. Ne náhodou už od roku 1998, co jsem jejich produkci poprvé slyšel, patrří k mým nejoblibenějším producentům a to se do teď na rozdíl od jiných nezměnilo. Cit pro vývoj a atmosféru tracku je u nich hodně silný.


IM Cyber: Dokážou mě roztancovat a zároveň rozbrečet. Pro jejich citlivou kombinaci hutných beatů a smyčců mám obrovskou slabost.

Béla En: Hybrid jsou dokonalá ukázka toho, že taneční hudba je opravdu hudba a opravdové umění.



Kterou jejich desku / skladbu máš nejradši?

IM Cyber: Unfinished symphony! Tu live verzi z letošního Glastonbury si pouštím posledních pár měsíců každý den. Na koncert se připravuju poctivě.

Kaplick: Je jich tolik, že ani nedovedu vybrat - jak remixy, tak vlastní skladby... z alb mám nejradši Wide Angle a Morning Sci-fi.

Béla En: Nejradši mám jejich první dvě alba Wide Angle a Morning Sci-fi. Miluju od nich spoustu skladeb, ale pokud musím vybrat tu nej, tak asi Finished Symphony. To je
velké dílo.

Josef Sedloň: Album Morning Sci-Fi, Invisible Noise

Více info o koncertu, videa a audia najdete na www.cnfrnc.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: HYBRID (ZRUŠENO)

Čtvrtek 2. 12. 2010
Vstup: od 30.9. předprodej na Ticketpro
Vystupují:
Hybrid (UK), Tofu Fighters, Soya Bitches, Kapsak
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika