Deset pražských klubů pod jednou střechou!

Deset pražských klubů pod jednou střechou!

30. 11. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
První dějství multimediálního ClubFestu, který představí clubbing tak, jak jej ještě neznáte, se koná již 3.12.! Během jednoho večera a na jednom místě okusíte program a atmosféru deseti pražských klubů. Zároveň se vám dostane jedinečné příležitosti porovnat a zhodnotit jejich kvality ve vzájemném kontestu o několika kategoriích.
Klubovou zábavu obohatí mimořádná vizuální show v podobě Video Mapping Stage 3D, kterou speciálně na tuto akci připravil kreativní tým patnera QUIX. Zárukou kvalitního programu a produkce budou extrémní výkony představitelů hlavních rolí –djs, barmanů a tanečnic - kteří budou ve jménu své domácí scény usilovat o vaši přízeň.Na konci akce proběhne vyhlášení těch NEJ ve čtyřechklubových disciplínách - nejoblíbenější DJ, nejlepšítanečnice, nejsympatyčtější barman a v hlavní soutěži rozhodne nejvyšší tržba.

Hudební éter naplní desetrezidentních DJs–Shorty, MarcoS, Rockstar feat Oliver beatman, Faith, Carlos feat George trumpetman, Dzonan, Adnene, John Culter, Martin Frank a Raffael de la Rue- kteří budou mít vždy 30 minut na to, aby upoutalivaši pozornost a dostali klubový kotel do varu. Významnou oporou jim bude i nespočet sexy tanečnic, kam jen se podíváte. Strádat rozhodně nebudou ani vaše chuťové buňky!Skvělé drinky dostanete hned nadeseti stanovištích a to z rukou barmanské elity jednotlivých klubů.

clubfest

To ale zdaleka není vše.Světelné show, vychytané animace a videoprojekce, které v synchronizaci s hudebním programem umocňují celkový prožitek clubberů, už jsou v dnešní době nedílnou součástí standardní produkce. ClubFest si pro vás ale připravil speciální scénu, která jako vrchol projekčních technologií současnosti předčí očekávání i těch nejvěrnějších klubových fajnšmekrů. Svou českou premiéru bude mít na akci Video Mapping Stage 3D o projekčních rozměrech 64m2 doplněná o luxusní lasershow. Ukázka projekce zde.

Club Fest Program:
20:00 – 22:00 Starting Djs – José Madeira & Andy Road
Mladá dvojice technicky zkušených djů, které můžete znát z pořadu Mixák na Dance Radiu

22:00 – 04:00 Contest of Resident Djs
SaSaZu John Culter
Retro Rockstar feat Oliver beatman
Mazanej Králíček Carlos feat George trumpetman
Óčko music club Faith
Fragola Project Martin Frank
PosteL Shorty
K.U. Bar MarcoS
Silwer Adnene
La Mafia Dzonan
Havana Club Raffael de la Rue

04:00 – 05:00 Ending Djs – Bassline Brothers
cross taneční muziky Bassline, Fidget, Electro, Rap a Dubstep
Nové uskupení dvou hudebních producentů - Petr Bassline a Joe Fidget

facebook.clubfest

Dodal: Gabriela Al Dhábba
           Tomáš Kubíček, KUBICZECHproduction
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CLUB FEST

Pátek 3. 12. 2010
Vystupují:
ohn Culter, Rockstar, Carlos-esp, Faith, Martin Frank, MarcoS, Shorty, Adnene, Dzonan, Raffael de la Rue, José Madeira, Andy Road, Bassline Brothers Live: George trumpetman, Oliver beatman
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika