Nick Curly zahraje na Flow již příští pátek

Nick Curly zahraje na Flow již příští pátek

02. 12. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Přijďte příští pátek 10.12. do pražského klubu Roxy na další vydání klubovky Flow, která každý měsíc dováží ta nejžhavější jména současné undergroungdové elektronické scény. Kromě avizované hvězdy Nicka Curlyho jako support vystoupí residenti Roman Rai a Fatty M.
Nick Curly je jedním z nejžádanějších umělců současné doby. Za poslední dva roky mu jeho kombinace špičkových mixů a našláplých tracků, vydávaných na nejprestižnějších labelech světa, vynesla pozici jednoho z nejznámějších jmen současné klubové scény.

V létě se stal rezidentem legendárního klubu Space na Ibize, což jeho kariéru posunulo o další level dál. Potom se ještě stihl dát dohromady s Marco Carolou a namíchat další pokračování slavné kompilace ‘Cocoon Ibiza Summer’.

Desky mu vycházejí od roku 2005. V té době byl známý hlavně jako místní talent v Německu. Jenže skladby, které mu vyšly na Murmur, Supernature, 8 bit a Plastic city, všechno změnily a v polovině první dekády 21. století položily základy k jeho rozjezdu. Potom přišlo "Pujante" (Cocoon) a pecky labelu Cecille jako například "Stuntman" a "Dubnoise", které Nicka vynesly z pozice místního německého dje přímo mezi největší hvězdy světové taneční scény. Netrvalo dlouho, než si toho všimli ostatní producenti jeho kalibru, a pak už bylo jen otázkou času, než se objevily úspěšné remixy na Get Physical, Liebe*Detail, Mobilee a Saved.



Od té doby Nick Curly posunul svoje labely Cecille a 8bit do vskutku kosmických dimenzí  a teď už jen chrlí jednu pecku za druhou a udává směr současné elektronické hudby. Mezitím se mu navíc povedlo nastartovat kariéru řady umělců, jako třeba Marcus Fix,  SIS, Robert Dietz a Alex Celler. Poslední dobou mu jeho společné počiny s parťákem  Gorgem na jeho "vedlejším" labelu 8 Bit Records pravidelně zaručují maximální uznání. Nejen díky tomu se teď Nick nachází v záviděníhodné pozici, jakožto vlastník tří z top 20ti labelů na všude uznávaném žebříčku Resident Advisor.

www.roxy.cz


Dodal: Veronika Foltová, Roxy Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FLOW

Pátek 10. 12. 2010
Vstup: 150/200
Vystupují:
Nick Curly, Roman Rai, Fatty M
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
FLOW, 10.12. Roxy
2 x 2 vstupy
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika