Marco Zaffarano zahraje v Liberci

Marco Zaffarano zahraje v Liberci

21. 12. 2005  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Veselé vánoce připravili kluberům libereckého kraje promotéři Aquaphonic - párty na které se představí německý DJ a producent Marco Zaffarano, Orbith, Loutka, Spyro, Madman, Katcha, Sayko, Juanita Juarez a zástupci U Merkura sound systemu.
Promotion: Také na letošní Vánoce jsme připravili fanouškům taneční muziky v Liberci a okolí pořádnou elektronickou nadílku. Již popáté jim přinášíme party Aquaphonic, letos pod názvem Aquaphonic 2005 – Kamikaze Celebration. Po třech letech v novorenesančních lázních a loňské zastávce na libereckém Výstavišti se v tuto chvíli již největší severočeská party přesouvá do luxusních prostor Domu kultury Liberec.

V úterý 27. prosince se zde na hlavní stagi představí populární německý DJ a producent Marco Zaffarano a česká DJská špička, která je zastoupena DJs Orbithem, Loutkou, Spyrem a Madmanem. Na druhé stagi, která je tradičně věnována breakbeatovým a dnb beatům, pak DJs Katcha, Sayko, Juanita Juarez aka Brooklyn a zástupci U Merkura sound systemu.

Vstupenky, které jsou k dostání pouze na místě, se pohybují v rozmezí 199 – 220 Kč. Těšit se můžete na zvuk světové třídy L´Acoustic, videoprojekce či special party hairstylling, který nabídne návštěvníkům party kosmetická značka 1Night Stand. Generálním partnerem je energy drink Kamikaze, hlavnímy partnery nápoj Frisco a pivo Konrád. Novinky najdete na www.aquaphonic.cz.

Rave.cz Main Hall
Hlavní hvězdou pátého ročníku Aquaphonicu bude zástupce stuttgartského labelu Anima Rec. - Marco Zaffarano. Věříme, že tento zkušený DJ a producent, který v lednu načne již 19. sezonu za gramofony, zaujme jak odrostlé clubbery, kteří pamatují jeho první pecky ze začátku 90. let (vzpomeňme např. sérii Minimalism na legendárním labelu Harthouse či pecky Pandoras Box a Band vydaných na berlínském MFS), tak také mladší ročníky, které si jeho energické sety pamatují například z posledních vystoupení na Summer of Love či v pardubické Duhové Aréně. Marco je poslední měsíce zavřený ve studiu, kde pracuje na svém novém albu chystaném na příští jaro, takže v poslední době vystupuje pouze výjimečně. Nechme se tedy překvapit, co nám všechno nadělí. Třeba uslyšíme i nějakou verzi nového singlu Big Dance, který plánuje vypustit do světa v únoru. Již počtvrté se na Aquaphonicu představí DJ Orbith. I tentokrát se můžeme těšit na jeho bavičský set, ve kterém si Orbith vždy rád pohrává s technem a elektrem. Čistě s techno setem se pak představí zástupce severočeské scény DJ Spyro. House budou reprezentovat staří matadoři Loutka a Madman, které asi nemusíme podrobněji představovat.

Drum and Bass & Breakbeat Stage
Druhou breakbeat a dnb stage ovládnou v hlavním čase speciálním společným setem DJs Katcha a Sayko, které doplní MC Jacob z kapely Skyline. Katcha i Sayko se představí také v samostatných setech, stejně tak Juanita Juarez. Tento chlapík z Prahy, vydávající pod producentským jménem Brooklyn, totiž pomalu začíná dobývat svět: nominace na Anděla v ČR, singl na UK labelu Zissou, kde vydává například Grooverider, Brian G nebo Pendulum, či nominace na hudební ocenění francouzského deníku Le Monde – to je určitě jen začátek jeho kariéry. Juanita Juarez nehraje často, takže na Aquaphonicu máte jednu z mála možností poslechnout si jiný pohled na drum and bass. Program na druhé stagi otevře dvojice ze seskupení, které nechybělo na Aquaphonicu ani jednou – partička vinylshopu U Merkura. DJ Hech a DJ Lulu Rulez společně večírek začnou breakbeatem, svoji drum and bassovou polohu představí pak v druhé části večera.


Rave.cz main hall
20.00 Madman
22:00 Loutka
00:00 Orbith
01:30 Marco Zaffarano
03:30 Spyro
05:00 Cool

Drum and bass & BB Stage
20:00 Hech & Lulu_Rulez
22:00 Katcha & Sayko & MC Jacob
02:00 Hech & Lulu_Rulez
04:00 Juanita Juarez


0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika