Ernesto vs Bastian poprvé v Praze

Ernesto vs Bastian poprvé v Praze

07. 12. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
V říjnu odstartovala nová klubovka mini Musica a splnila svá očekávání na jedničku! Útulné prostředí klubu Prdel se ukázalo jako správná volba. Wippenberg vytvořil skvělou atmosféru a tak byla premiéra party jeden velký “mini” úspěch. Bez váhání proto pořadatelé připravili pokračování. V sobotu 18.prosince se můžete těšit na další hvězdu světového formátu - projekt Ernesto vs Bastian.
Větší část minulého desetiletí Ernesto van der Meij a Edwin Koelewijn (více známí jako Ernesto vs Bastian) připravovali své vlastní elektronické a taneční postupy. Během této doby se nizozemské duo dostalo přes hvězdná představení, uctívané remixy a strhující DJská vystoupení do popředí trance a taneční hudby . Ernesto za přehrávači tvoří s Bastianem jako mistrem práce ve studiu perfektní hudební symbiózu. S klubovými hity jako “Who's the starter”, “Stranger in Paradise” a takřka hymnou  “Dark Side of the Moon”, donutili lidi stát fronty před kluby po celém světě.



V roce 2008 společně nahráli nabitý, zvláštně vzrušující track “Thrill”, který se stal hymnou Trance Energy! V roce 2007 Ernesto vs. Bastian začali vysílat svou rádiovou show. The Next Level je vysílán 1x týdně ve dvou hodinovém formátu, ve kterém se objevují aktuální novinky, track týdne a EvsB Top 3. Show se velmi brzy začala vysílat i v FM a na internetových rádiích ve více než 30 státech, včetně české trance & progressive stanice iRadio Sensation Factory.

Dále vystoupí Musica rezident Bon Finix, kterého můžete také naladit v éteru iRadia Sensation Factory, kde se každý měsíc vysílá jeho show “Kick da Night Radio_Cast”. O support se postarají brněnský DJ Phil Albedo, který s Ernestem už jednou vystoupil. O rozjezd akce se postará DJ Weekender.

www.kickdanight.com


Dodal: Andreas Kyriacou, Club Prdel
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MINI MUSICA

Sobota 18. 12. 2010
Vstup: 100,-
Vystupují:
Ernesto vs Bastian (NL), Bon Finix, Phil Albedo, Weekender
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
chose
08. 12. 2010 | 15:31:39
+0 | -0
pokud si vzpominam tak byli nedovno v Brně na TeePee :-)
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika