Andreya Triana, hlas Bonobo, se vrací do Prahy

Andreya Triana, hlas Bonobo, se vrací do Prahy

08. 12. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Je řada lidí, kteří by se do krve hádali kvůli přesvědčení, že poslední deska Bonobo Black Sands by byla poloviční bez vokálu zpěvačky Andrey Triany. Osobitá zpěvačka před časem vydala na věhlasném labelu Ninja Tune první sólové album Lost Where I Belong. V pondělí 24. ledna vystoupí Andreya Triana v pražském Paláci Akropolis na první Conference roku 2011.
Rodačka z Brightonu je aktuálně na prvním světovém turné, čítající celé Spojené státy a Evropu. Trianina tvorba je úzce spjata se Simonem Greenem vulgo Bonobo. Objevil ji a od začátku je jejím producentem. Její debutové album vyšlo tři měsíce po koncertu s Bonobo v Praze. Andreya má tak zajímavý hlas a tak skvěle s ním pracuje, až se nechce věřit, že je samouk. Je jedno, jestli zpívá soul, folk nebo jazz, zní více než přesvědčivě v každé poloze.

Poprvé na sebe upozornila spoluprací s hiphopovým producentem Flying Lotus v jeho skladbě Tea Leaf Dancers. Singl vyšel v roce 2006 na Warp Records krátce poté, co se Triana a Flying Lotus seznámili na Red Bull Music Academy. Vokál zaujal Simona Greena, a tak přizval zpěvačku na turné po USA v Kanadě, následně spolu nahráli i jeho poslední desku Black Sands.



Ohlasy na album Lost Where I Belong:
Q: „Nádherná hudba“
BBC: „Vezme vaše srdce do nebe.“

www.andreyatriana.com


Dodal: Pavel Eichler, Next Level
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CONFERENCE

Pondělí 24. 1. 2011
Vstup: 445,-
Vystupují:
Andreya Triana, S.O.I.L.
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika