Největší klubový Silvestr v Brně proběhne na Flédě

Největší klubový Silvestr v Brně proběhne na Flédě

14. 12. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Když se podíváte na letošní lineup Flédy, tak jasné jsou hned 2 velké změny. Tou první je bezesporu “klenot” v lineupu - britští Aquasky! A ta druhá vyplývá z letní rekonstrukce, která dala vzniknout druhé, plnohodnotné stagei. Ta bude letos poprvé plně v režii zlomených rytmů, což v případě Brna rovná se Sayka, Redrumu a Pohon crew.
Suma sumárum nám vzniká největší klubová oslava Silvestra v rytmech taneční hudby na Jižní Moravě!

Aquasky již před 15ti lety začali produkovat drum & bass, který časem opustili, aby se vydali cestou breakbeatu. Na labelech Passenger a 777 Records si našli svůj zvuk, jenž si oblíbil například i Fatboy Slim. Tihle ostřílení hoši z UK dali elektronické scéně desítky skladeb a snad ještě víc remixů. Nebojí se do svých tracků zakomponovat prvky acidu, disca, electra i drum & bass. Zatím jejich poslední EP Deep Fat Frequencies bylo přijato s velmi kladným ohlasem u DJs i veřejnosti. V současné době, stejně jako spousta jejich kolegů přešli na 4/4 rytmus s prvky bassline, breakbeatu, "old school" prvků, elektra a new-rave breaks. Prostě žádná nuda! Jak si s lidma dokáže pohrát právě Brent Newitt se mohlo minulý rok přesvědčit například i publikum party In Progress!

aquasky

No a na závěr třetí změna a to předpokládáme velmi potěšující. Ač nabízíme asi nejhvězdnější lineup v historii Silvestra na Flédě, tak vstupenka v předprodeji Vás přijde na pouhé “dvě kila”, na místě o 50,- více. Kdo má zájem o rezervaci místenky, tak si ji může pořídit na recepci hostelu Fléda za 100,-!

Dodal: Tomáš Ondráček, Level B production
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SILVESTR 2010

Pátek 31. 12. 2010
Vystupují:
Aquasky (Uk), Orbith, Jerry, Manack, Sayko, Javas, X.Morph, Holder, Kotlyk, Marcco, Yak, Hrr.nec, Philee
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika