Vánoční Přátelské setkání

Vánoční Přátelské setkání

15. 12. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Chcete na pořádný mejdan? Jasně, jsme na tom stejně! Proto jsme se rozhodli uspořádat další akci právě pro vás (nás)! Neděláme to pro prachy, neděláme to pro slávu, neděláme to ani pro renomé nové party. Děláme to proto, že se chceme zase jednou všichni sejít, popovídat si a zapařit!
Ahoj přátelé a kamarádi,

už nějaký čas uběhl od našeho prvního mejdánku v Černé ovci, s názvem Přátelské setkání. Party se povedla na jedničku a doufáme, že jste si ji užili stejně jako my. I proto jsme se rozhodli uspořádat další pokračování, tentokrát pod názvem Vánoční setkání.

Pokud se budete chtít odreagovat od každoročního předvánočního shonu, pokecat s kamarády, poslechnout si dobrou hudbu nebo třeba jen zajít na pár drinků do příjemného prostředí, jste srdečně vítáni.

A co vás vlastně tentokrát čeká? U vchodu welcome drink BOHEMIA SEKT brut s příjemnými a družnými pořadateli (Pepin a Johnny), kteří vás osobně přivítají Na barech rozhodně DESPERADO a nespočetný výběr rumů i míchaných nápojů, milou obsluhu a férové ceny.

No a to nejdůležitější - za gramofony se vám v průběhu večera představí Texx, P@co a dj Cortus.

Protože v tento předvánoční čas bývají velmi často i firemní večírky, rozhodli jsme se tentokrát udělat náš dýchánek až v sobotu, a to 18.12. opět v baru Černá ovce.

Startujeme ve 22:00 a vstupné je opět jen 99,- Kč.

Těšíme se na vás!

Pepa a Johnny

Dodal: Pepa a Johnny
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

VÁNOČNÍ PŘÁTELSKÉ SETKÁNÍ

Sobota 18. 12. 2010
Vstup: 99 Kč
Vystupují:
Texx, P@co, Cortus
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 KE STAŽENÍ
P@co - Sazavafest 2007
27. 11. 2010 (61 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika