Dvojitý úspěch Bonobo v iTunes Awards

Dvojitý úspěch Bonobo v iTunes Awards

16. 12. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Vlna radosti zavalila zpěvačku Andreyu Triana, známou z poslední desky Bonobo Black Sands. Její debutové album Lost Where I Belong vyhlásil prodejní server hudby iTunes R&B albem roku. V jiné anketě, tentokrát časopisu DJ Mag bodoval i projekt Bonobo, který majitelku dechberoucího hlasu katapultoval na hudební scénu. Poslední deska Bonobo - Black Sands získala cenu pro album roku.
S prázdnou neodešlo ani vydavatelství Ninja Tune, kam Andreya Triana a Bonobo patří, od DJ Mag získalo cenu pro nejlepší britský label. „Sošek si o to víc ceníme, že v anketě hlasovala veřejnost a ne hudební kritici,“ nechali se slyšet šéfové Ninja Tune.

Čtyři projekty z katalogu Ninja Tune se letos díky Conference ukázali i v Praze. Nejdřív to byli v březnu Jaga Jazzist, kteří by se měli do Prahy letos v březnu vrátit, v červnu koncertoval v Lucerna Music Baru Bonobo a ve středu v Akropoli vystoupili Grasscut a DJ Food.

Za měsíc se v Praze ukáže také v úvodu zmíněná Andreya Triana, tentokrát ale bez Simona Greena aka Bonobo. Triana přijede do Česka na první sólový koncert, který bude součástí jejího premiérového světového turné. Vstupenky už jsou v prodeji v sítích Ticketpro a Ticketportal.



www.cnfrnc.cz.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CONFERENCE

Pondělí 24. 1. 2011
Vstup: 445,-
Vystupují:
Andreya Triana, S.O.I.L.
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika