Kam vyrazit na Silvestra?

Kam vyrazit na Silvestra?

21. 12. 2010  |  Autor: Sonja  |  Komentáře (2)
Stálě ještě nevíte, kam vyrazit na Silvestra? Pokud chcete slavit v Praze s kvalitní taneční muzikou, máme pro vás hned několik tipů. Jako každý rov vám přinášíme i celorepublikový přehled veřejných silvestrovských oslav. Další porci aktuálních silvestrovských informací čekejte mezi svátky.
Silvestr 2010, Chapeau Rouge
Na silvestrovské party v Chapeau Rouge si přijdou na své příznivci snad všech tanečních stylů od housu až po dnb. Vystoupí zde např. Dan Cooley z Radia 1, Airto, Lucas Hulan a mnoho dalších.

New Years Eve With dj Michael Gray, Mecca

Zahraniční hvězdy nabídne např. Mecca, kde vystoupí hvězda No.1 Michael Gray. Gray se proslavil především díky hitu Weekend, který v roce 2004 doslova zboural celý svět. Společně s Grayem zahraje ještě dvojice rezidentů klubu Mecca: Lafayette a Macio.

Jungle dnb Silvestr, Matrix

Silvestrovská party v Matrixu bude tou správnou volbou pro fanoušky dnb a jungle. Vystoupí zde totiž jedni z nejlepších tuzemských djs těchto stylů jako je např. Pixie, Babe LN, Suki, mc Jacob, Bifidus Aktif a další.

New Year´s Eve, Studio 54
Na Silvestra v pražském afterklubu Studio 54 vystoupí celkem 17 rezidentních djs. Nejzajímavější je na celé akci ta skutečnost, že party potrvá neuvěřitelných 18 hodin!

Roxy Horror Picture Show
Letošní Silvestr v Roxy se opět ponese ve výpravném duchu. Tentokrát se klub nechal inspirovat lehce hororovým filmem Roxy Horror Picture Show od režiséra J. Sharmana. V klubu vystoupí jeho dlouholetí rezidenti - zakladatel Climaxu Chris Sadler, "bublinkový" Tráva, Roman Flow Rai, elektrizující Airto a další.

Silvestr 2010, Houseboat u Bukanýra
Hlavními hosty večera na Bukanýru budou djs Tagträumer² z Německa a Treitl Hammond z Rumunska. Z domácích stálic nebude chybět Face, Tibi, Brady nebo Jindra. Na lodi bude připraveno občerstvení, spousta ovoce a speciální silvestrovský welcome drink.

Silvestr v SaSaZu

Klub SaSaZu nabídne jedinečnou audiovizuální show s plátnem o rozměrech 12 x 3m, na kterých pod taktovkou dj & vj projektu Novak Collective z Londýna proběhne 3D show na oslavu nového roku 2011.

Silvestr v Goxu
Ve smíchovském klubu Gox se můžete těšit na 3 djs a live vystoupení projektu The Clang. Klub nabízí dvě oddělené stage s přibližnou kapacitou 400 lidí.

Kompletní informace o všech uvedených silvestrovských parties zde.
2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
brazil runner
28. 12. 2010 | 11:23:29
+0 | -0

silvestr

Ja myslim, ze je to opet jasne! Silvestr rozhodne ne v prazskych klubech...
pistolero
23. 12. 2010 | 12:16:11
+0 | -0
no tak ja myslim, ze je to opet jasne.. :)) na vode nejlepsi..
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika