Koncert Hybrid = elektronika + klasická hudba

Koncert Hybrid = elektronika + klasická hudba

25. 01. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Společný koncert britského elektronického projektu Hybrid se sextetem Filharmoniků města Prahy ve středu 2. února slibuje hudebním fanouškům výjimečný zážitek. Známá skupina pocházející z Walesu představí v Lucerna Music Baru s klasickými hudebníky na druhé letošní Conference album Disappear Here, které vzniklo v prosinci 2009 v Praze.
Ostrovní trio si české muzikanty vybralo zcela záměrně, obě tělesa totiž spojuje Hollywood. Hybrid stejně jako Filharmonici města Prahy mají na svém kontě mnoho filmové hudby pro známé americké filmy.

Producenti Mike Truman a Chris Healings se podíleli na hudbě k hororu Katakomby (2007, režie Tomm Coker, David Elliot), thilleru Tonyho Scotta Déjà Vu (2006) a akčním sci-fi X-Men Origins: Wolverine (2009, režie Gavin Hood). Zatím posledním zářezem do hollywoodských análů je další spolupráce s Tony Scottem na filmu Unstoppable s Denzelem Washingtonem v hlavní roli.

hybrid

Vystoupení Hybrid v Praze příští středu bude výjimečné i z dalšího důvodu než světovou premiérou jejich společného koncertu se sextetem pražských filharmoniků. Hybrid si na letošní rok naplánovali retro sety ze všech svých skladeb, remixů a singlů z jejich obsáhlého katalogu. První generálka se uskutečnila už v prosinci v Moskvě.

Na Conference s Hybrid vystoupí také pražský elektronický projekt Tofu Fighters a Djs Saku a Kaplick (Breakbeat.cz)

Pro další novinky a soutěže o volné vstupenky sledujte www.cnfrnc.cz

Dodal: Pavel Eichler, Barometr
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: HYBRID

Středa 2. 2. 2011
Vystupují:
Hybrid (UK), Tofu Fighters (DE), Saku, Kaplick
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika