Nezávislá móda na Factory Fashion Marketu

Nezávislá móda na Factory Fashion Marketu

26. 01. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Zajímá vás, kdo vyrobil věc, kterou si kupujete? Hledáte něco zajímavého a jedinečného na sebe? Chcete si během nákupů odpočinout a načerpat inspiraci z kreativní atmosféry? Pak zkuste místo návštěvy nákupního centra zajet 18.-20.února do Brna na Factory Fashion Market - největší trh nezávislé módy a šperku na Moravě.
Své výrobky zde budou osobně prezentovat a prodávat módní návrháři a designéři z České republiky i Slovenska. Určitě zaujmou moderní a skvěle ušité tašky Dara bags, svěží trička LoveMusic, origami šperky z japonského papíru Ookami no hime, korzety Jany Thal nebo šperky z křišťálové pryskyřice Art Chiara. S tvůrci budete moci osobně probrat jejich práci i jejich výrobky, popřípadě si nechat vyrobit něco na zakázku.

hodiny

Třetí díl Factory Fashion Marketu proběhne pod heslem Totally Addicted to Fashion v brněnském multikulturním domě Stadion na Kounicově 22. V sále budou hrát DJs Peter Pea a W.Dj, v kavárně nabídne své pověstné zákusky kulinářské duo Kokino. V pátek a v sobotu se v osm hodin večer můžete těšit na módní přehlídky a po desáté hodině se rozjede Perverse Reverse párty. Celou akci pořádá obchod LoveMusic.cz, vstup na trh i následnou párty bude zdarma.

Více informací najdete na www.factoryfashion.cz.

Dodal: Kateřina Pletichová
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FACTORY FASHION MARKET

Pátek 18. 2. 2011 až Neděle 20. 2. 2011
Vstup: zdarma
Vystupují:
. . .
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika