Report z Xqlusive s D-Block & S-te-Fan

Report z Xqlusive s D-Block & S-te-Fan

27. 01. 2011  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
V amsterdamské Heineken Music Hall se minulou sobotu konala další ze série parties pořadatelské agentury Q-dance - Xqlusive. Tentokrát bylo headlinerem noci známé duo D-Block & S-te-Fan.
Je sobota krátce po deváté hodině večer a my jsme akorát přijeli do cílové destinace Amsterdam Bijlmer Arena, která se nachází v těsné blízkosti Heineken Music Hall. Cestou potkáváme hloučky partypeople, které se stejně jako my chystají na party Xqlusive. I přes to, že jsme ke kulturnímu centru dorazili o půl hodiny dříve než party začala, tak je u vstupu již seřazeno několik desítek fanoušků.

Vchod do Heineken Music Hall byl otevřen s přesností švýcarských hodinek. Následovala důkladná kontrola, po které jsme se ocitli uvnitř zábavního komplexu. V tu dobu byla zatím otevřena jen menší barová stage Blackbox v prvním patře, na které hrálo duo Thilo & Evanti. Jako první neměli snadnou pozici, ale přesto se jim podařilo upoutat pozornost nejednoho návštěvníka svým techy stylem. Mě osobně potěšili svou produkcí Thilo And Evanti - Decay And Release (Kamui Remix). Další duo, které se představilo na této stage byli Josh & Wesz. To už byl daleko jinší šálek kávy, neboť kluci to vzali pěkně od podlahy. Jejich našlapaný set nenechal nikoho chladným. Během svého setu složili i poklonu kolegům na hlavní stage trackem Josh & Wesz ft. D-Block & S-te-Fan - Let It Go. Stage nebyla nikterak zvláštně nasvícená a nazdobená, ale i tak tu o pořádný kus zábavy nebyla nouze. Čas plynul snad dvakrát rychleji než normálně, protože najednou bylo po půl jedné a my jsme se přesunuli na hlavní „laser“ Beatbox stage, které už od půlnoci kralovali D-Block & S-te-Fan a MC Villain.



Úspěch na Xqlusive si Stefan a Diederik opravdu zasloužili. Partypeople na každý jejich track reagovali okamžitě a s velkým nadšením. Do svého vystoupení vložili kluci vše co mohli a výsledek byl opravdu výborný. Během jejich setu bylo možné slyšet skoro celou jejich diskografii. Dokonce mi během krátkého rozhovoru Diederik sdělil, že hned v pondělí jim vyjde nové album Rockin Ur Mind. Samozřejmě všechny tracky z tohoto alba zazněly i v průběhu večera.



Během večera se k Stefanovi a Diederikovi připojilo několik jejich známých a kolegů. Wildstylez zářil hlavně svou produkcí a remixy. Neopomněl zahrát Wildstylez & Noisecontrollers – Stardust či pecku Ambassador Inc. - Put This On Youtube (Wildstylez Remix). Následující Zatox a italský raw style z jeho dílny opravdu šlapal. Set odpálil novinkou Zatox - Rise to the top, přidal Tatanka & Zatox – Gangsta a dílo své završil trackem Zatox & Tatanka - Kickin'Ass. Strhující show.

Když přišel na řadu Issac,tak mé nohy už pomalu vypovídaly službu a tak jsem si šel odpočinout na tribunu, kde jsem si v klidu poslechl jeho set.  Také Headhunterz „továrna na dobrou zábavu“ svou formu potvrdil i tento večer. Své vystoupení nakopnul trackem Psychedelic. Neopomněl ani Club Bizarre (Headhunterz & Noisecontrollers Remix)



Pomyslnou třešničkou na dortu této části bylo From Within a novinka Make It Loud. Společné vystoupení s Psyko Punkz bylo něco neslýchaného. V čase mezi pátou a šestou hodinou ranní dokázali rozžhavit parket doslova doběla. Napomohli k tomu tracky Zatox & Tatanka - Loops & Things či Psyko Punks – Voices. Opravdu nezapomenutelné vystoupení!

Na každé Xqlusive se končí hardcorem, a ani nyní tomu nebylo jinak. Jako poslední se k D-Block a S-te-Fan připojil The Viper. Zazněly tracky od Outblasta, Korsakoff či Amnesyse. Party stylově zakončili trackem Evil Inside od Evil Activities. Fenomenální zakončení! Atmosféra na těchto parties je prostě nezapomenutelná a nápis na Heineken Music Hall mluví snad za vše „Live will never be same again!“
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

X-QLUSIVE - D-BLOCK & S-TE-FAN

Sobota 22. 1. 2011
Vstup: 45,00 € /VIP € 55,00
Vystupují:
D-Block & S-te-Fan and other
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika