D-Block & S-te-Fan vydali novou kompilaci

D-Block & S-te-Fan vydali novou kompilaci

07. 02. 2011  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Stefan den Daas a Diederik Bakker alias D-Block & S-te-Fan jsou holandští hardstyle djs, kteří se hudbě aktivně věnují od roku 2004. V současné době rozhodně patří k významným postavám hardstyle scény a nedávno vydali vydařenou kompilaci Rockin’ Ur Mind.
Není jediný festival na poli hardstyle scény, na kterém by duo nevystoupilo. Hostovali na akcích jako je Qlimax, Defqon.1, Reverze, In Qontrol a Bassleader. V minulém týdnu si připsali hostování na proslulé a vyprodané party Xqlusive.



Jejich nová kompilace Rockin’ Ur Mind obsahuje celkem devatenáct tracků a vyšla minulý týden v pondělí 24. ledna na labelu Scantraxx Recordz. Obsahuje skladby od Headhunterz, Noisecontrollers, Wildstylez, Psyko punkz a Zatox. D-Block & S-te-Fan v současné době pořádají světové turné, se kterým zavítají do Německa, Austrálie, Nizozemí, Walesu, Irska, Belgie, Španělska, Estonska a Francie.

Pokud očekáváte kombinaci nevydaných tracků, současných hitů a ještě k tomu máte rádi hardstyle, rozhodně byste si měli tuto kompilaci poslechnout.

01. D-Block & S-te-Fan – Rockin’ Ur Mind
Celá kompilace je pojmenovaná podle prvního tracku. Stefan s Diederikem vsadili na jistotu. Skladba podle všeho vyjde oficiálně v dubnu tohoto roku u labelu Scantraxx Evolutionz.



02. Wildstylez – Back 2 Basics
Kolega a kamarád Stefana s Diederikem - Joram Metekohy a jeho Back 2 Basics. Jedná se o vcelku chytlavou záležitost, která vás osloví hned při prvním poslechu.

03. D-Block & S-te-Fan ft. MC Villain – Evolutionz (2011 Refixx)

„Guess who's back?“ D-Block & S-te-Fan s MC Villain! Ano, další track od Stefana s Diederikem ve spolupráci s MC Villainem je zcela určitě předzvěstí chystaného druhého alba, o kterém se stále více spekuluje. Track taktéž podle všeho vyjde v dubnu tohoto roku u labelu Scantraxx Evolutionz.

04. Waverider – Be As One

Andy Blom tak zde trochu poupravil produkci projektu Cascada, ale i tak z toho vznikla veselá a povedená věc. Track vyšel na labelu Tillt records.

05. Tuneboy & Stephanie – Music Is
Italové Antonio Don a Stefania Alessi spojili síly a vznikl tak společný track Music Is. Začátek tak trochu připomíná  Annie Lennox z Eurythmics. Skladba je velmi chytlavá.

06. D-Block & S-te-Fan – Loopmachine
Další autorská věc od dua D-Block & S-te-Fan. Povedený sound.

07. Headhunterz – From Within
Pětadvacetiletý Willem Rebergen je v poslední době opravdu k nezastavení. Chrlí jednu novou produkci za druhou. A jeho poslední From Within je důkazem s jakým úsilím pracuje. Track zatím oficiálně nevyšel.



08. Marcel Woods – The Bottle (Showtek Rmx)
Legenda tranceu Marcel Woods v hardstyleovém remixu od Showtek. Bratři Wouter a Sjoerd Janssenovi v poslední době tak trochu zapadli, ale pořád mají čím oslovit své příznivce.

09. Isaac vs. D-Block & S-te-Fan – Speed Of Sound

Spolupráce Roela Schutrupsa se Stefanem a Diederikem s doprovodnými vokály od Brada Groblera - to je vcelku povedený track Speed Of Sound.

10. Blutonium Boy – Make It Loud (Headhunterz Rmx)

Ano je tomu tak, starý track od Dirk Adamiak alias Blutonium Boy z roku 2003 v remixu od Willema Rebergena. Spojení dvou ikon na poli hardstyle scény není nikterak zlé, ba právě naopak.

11. Wildstylez & Noisecontrollers – A Different Story/Stardust (Mash Up)
Ze spojení významných jmen Bas Oskam, Arjan Terpstra a Joram Metekohy vznikl vydařený mash up. Track je z části postaven na tranceové pasáži, ale i tak si zaslouží pozornost.

12. TNT – Pulsation

TNT to je ThermoNuclear Tester, Tactical Narcotics Team, Total Network Test, TriNitroToluene nebo taky prostě jen dvojice djs Technoboy 'N' Tuneboy. Poslední možnost je samozřejmě tou správnou odpovědí a jejich Pulsation je skvělým produktem.

13. Frontliner – I Saw It

Barry Drooger, tvůrce loňské In Qontrol Anthem a letošní Reverze 2011 Anthem, dal o sobě opět vědět další zdařenou skladbou - I Saw It.

14. D-Block & S-te-Fan – Underground Tacticz

Pátý track v řadě od Stefana s Diederikem na kompilaci. I na jeho vydání u labelu Scantraxx Evolutionz si příznivci budou muset počkat až do května.

15. Psyko Punkz – Bassboom
Track z loňského října od Svena Sieperda s Wietse Amersfoort alias Psyko Punkz z labelu Dirty Workz. Duo si minulý rok připsalo na konto několik známých festivalů jako je Qlimax, Defqon1, Reverze či Q-base. Dle mě jejich sláva v poslední době čím dál tím víc roste a v budoucnu o nich ještě více uslyšíme.



16. Brennan Heart & Zany – Bang The Bass
Trocha raw style z dílny pánů Fabian Bohn alias Brennan Heart a Raoul van Grinsven alias Zany. Vcelku vydařená spolupráce.

17. D-Block & S-te-Fan – Music Made Addict (Headhunterz & Wildstylez Rmx)

Asi ten nejchytlavější track od Stefana s Diederikem z roku 2009. O jeho nový, ne až tak zdařilý remix, postarali kolegové a známí Joram a Willem.



18. Deepack & Luna – Party Animal
Pionýři hardstyleu Marcel van der Zwan and Frank Pechler alias Deepack a Richard the Mildt alias Luna spojili své síly a nahráli track Party Animal, který byl vydán na labelu Hardcopy Records v minulém roce.

19. Zatox vs. D-Block & S-te-Fan – Madhouse
Posedmé a taky naposled opět Stefan s Diederikem, tentokrát se jedná o spolupráci s italským matadorem Gerardo Roschini alias Zatox. Track s příležitostným názvem Madhouse je na závěr kompilace opravdu příjemnou tečkou.



Náhled na skoro celou kompilaci je možný zde

Tracklist:

01. D-Block & S-te-Fan - Rockin' Ur Mind
02. Wildstylez - Back 2 Basics
03. D-Block & S-te-Fan ft. MC Villain – Evolutionz (2011 Refixx)
04. Waverider - Be As One
05. Tuneboy & Stephanie - Music Is
06. D-Block & S-te-Fan - Loopmachine
07. Headhunterz - From Within
08. Marcel woods - The Bottle (Showtek Rmx)
09. Isaac vs. D-Block & S-te-Fan - Speed Of Sound
10. Blutonium Boy - Make It Loud (Headhunterz Rmx)
11. Wildstylez & Noisecontrollers - A Different Story/Stardust (Mash Up)
12. TNT - Pulsation
13. Frontliner - I Saw It
14. D-Block & S-te-Fan - Underground Tacticz
15. Psyko punkz - Bassboom
16. Brennan Heart & Zany - Bang The Bass
17. D-Block & S-te-Fan - Music Made Addict (Headhunterz & Wildstylez Rmx)
18. Deepack & Luna - Party Animal
19. Zatox vs. D-Block & S-te-Fan - Madhouse

Kompilaci můžete za € 14,99 zakoupit zde
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika