První pražský koncert A Banquet v roce 2011

První pražský koncert A Banquet v roce 2011

03. 02. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
První pražský koncert A Banquet v roce 2011 proběhne v jejich domácím klubu Chapeau Rouge. Připravte se navyšperkovaný playlist s novými písněmi, upgradeovaný zvuk a novou image. Bude to P.A.R.T.Y.!

Společně s A Banquet vystoupí šumperská kapela Dead Pope´s Company se svým  vysokooktanovým punk-garage-retro-rocknrollem a slovenští  Teskohippies, kteří z Pieštan přivezou energický indie-rocknroll a  svou novou desku Trying to make U stay! Nenechte si ujít!

A BANQUET /futu-roll/ (Praha)
Jeden z největších objevů roku 2010 podle portálů IndieMusic.cz a  Bandzone.cz. Dvě klubové tour po Česku a Slovensku čítající více než  50 koncertů v roce 2010. Vydání debutového EP "Kiss the Night!" v  listopadu 2010 na vlastním labelu EMERALD EYES RECORDS (produkce Boris  Carloff /Sunshine, Kryštof,.../). Support Niceland na jejich podzimní tour k nové desce. Jako první kapela v ČR uskutečnili A BANQUET dva  online akustické koncerty vysílané z obývacího pokoje, živě; během  nich komunikují s fanoušky prostřednictvím Facebooku. Jako jedna z  prvních českých kapel hráli A BANQUET na světoznámé internetové televizi Balcony TV, která vysílá dále například z New Yorku, Londýna, Pažíže, Toronta,... Kapela definovala vlastní hudební styl FUTU-ROLL (ten pro ně představuje mix 60., 70., a raných 80. let spolu s moderními nezávislými žánry jako indie, electro, nu-rave a dalšími). V současné době A BANQUET skládají nové písně, chystají se na jarní evropské turné a připravují svůj první oficiální videoklip.

http://facebook.com/abanquet - staňte se fanouškem a stáhněte si EP zdarma!



DEAD POPE'S COMPANY /garage-retro-punk-rock'n'roll/ (Šumperk)
Dead Pope's Company, punkoví srdcerváči, kteří slovu rock´n´roll  dávají jeho původní význam. Punk jako zábava, podvazková lasa a pod  podiem tlačenice k nezastavení. Solí vyhraný a propracovaný garážový  punk říznutý speedovaným rokenrolem, rychlost, vtip, drajv a výborné  melodie na debutovém albu Dead Pope´s Company s lehce zapamatovatelným  názvem Alcoholiars, Christians and Weasels (It Took Much More Time  Than We Thought) u nás prostě nemá srovnání. Máte rádi The Hives?  Hledáte průsečík mezi The Pink Spiders a Tokyo Sex Destruction? Pak  jste na správné adrese!

TESKOHIPPIES /indie-rock'n'roll/ (Pieštany, Vrbové)
Známá slovenská kapela, která právě vydává své nové album End of  Summer a vyráží na turné, během kterého se podívá i do ČR! Pestrý  indie-rock'n'roll okořeněný skvělou show, kterou rozhodně stojí za to  vidět na živo!



Dodal: Jarka Beranová, Chapeau Rouge
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CLASH!

Pátek 25. 2. 2011
Vstup: 100/120
Vystupují:
Midi Lidi, The Fakes LIVE: A Banquet , Dead Pope´s Company, Teskohippies (sk)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika