Harold Heath zahraje na Bukanýru

Harold Heath zahraje na Bukanýru

09. 01. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pozvánka na večírek "Tech-house.cz nite" s podtitulem Horror Nite proběhne tento pátek 13. na lodi Bukanýr. Tento díl bude výjměčný, jelikož speciálním hostem tohoto večera se stal Harold Heath, který v ČR vystoupí zcela poprvé!
Tech-house.cz: Vážení přátelé kvalitní house music! Dovolte nám, vás všechny pozvat na vyjímečný večírek "Tech-house.cz nite" s podtitulem HORROR NITE, konající se v osudný pátek 13. na lodi Bukanýr, který bude o to vyjímečnějí, že nás svou přítomností obohatí vzácný host z Anglie - HAROLD HEATH, který v ČR vystoupí zcela poprvé! Pokud jste se již stali pravidelnými návtevníky THCZ nite, pak jistě víte, že čas od času, máme tu čest prezentovat zahraničního hosta.


HAROLD HEATH
Harold Heath patří mezi super producenty house music, vyhrál několik prestiních ocenění s podporou po celém světě. Jako DJ vystupuje přes neskutečných 15 let a jeho DJ sety byste si neměli nechat ujít. Haroldova diskografie zahrnuje desky ma Bushwackovém labelu OBLONG, dále pak britské labely Urbantorque, Sensei, Freaked, Boxa a Uhuru Beats a dále pak v zámoří na labelech Groove Pleasure, Terraform, Stickman, Household, Soco Audio a Detour. Také remixoval Asada Rizviho klasiku Slippery Heights. Jeho tracky remixovali lidé jako: Paul Woolford, Tony Thomas, Asad Rizvi, Grant Del & Daniel Poli ad.

Svou hudební kariéru začal jako "rare groove" DJ. V hudbě si prošel styly od Elektra, Hip Hopu, a k Acid housu. Zahrál si na slavných Blowyourown parties, měl rezidenci v dnes u bývalém Eauzone v Londýně, co by host v Brightonu na klíčových Optical parties a dále pak co by host po celé Anglii. Přesun k produkci v roce 2001, Harold brzy sklidil úspěch s jeho prvním EP na velmi respektovaném Stickam Records, které podpořili a hráli lidé jako: Layo and Bushwacka!, Ashley Beedle, Ralph Lawson, Terry Francis & Nathan Coles, Pete Tong, Dave Mothersole, Q-Burns Abstract Message, Tyler Stadius ad. Dalím krokem bylo album pro label Urbantorque ("...nejlepí deep house label - iDJ Magazine) v roce 2004.

Sety ke stažení zde: august 2005 a april 2005


Akci podpoří, jako vdy rezidenti: BLOND, BRADY a DRAHOTA. O support se postará DJ Anymall.

Bukanýr 13. ledna
Tech-house.cz "HORROR" nite
special guest HAROLD HEATH (UK)
začínáme ve 20:00
vstup ZDARMA !!!



0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika