Představujeme Naked Podcast

Představujeme Naked Podcast

09. 02. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V květnu 2010 byly spuštěny webové stránky www.nakedpodcast.net; nabízející návštěvníkům vybrané sety od českých DJs, kteří stojí za zveřejnění co se kvality týče.

Jedná se o jeden z prvních podcastů v ČR vůbec. Nakedpodcast je hudební kanál, kde jsou pravidelně uploadovány sety k poslechu, je zde i možnost komentářů a downloadů. Ale v neposlední řadě jsou zde uveřejněny tracklisty, což uvítají jak DJs, tak posluchači. Stránky vznikly jako odnož moravského labelu Naked Records, který funguje již řadu let. Podcast přesto funguje zcela nezávisle na labelu. Sety mají možnost nahrát djs z celé republiky, nezávisle na CREW a Agenturách. Podmínkou je moderní sound, rovný beat a hlavně kvalitní provedení.

Tímto bychom chtěli apelovat na všechny DJs , kteří by chtěli svůj set uveřejnit jako Nakedpodcast. Uvítáme každý námět z vaší producentské strany, který bude splňovat naše představy a bude odpovídat určitému standardu. Admin kontakt je uvedený na www.nakedpodcast.net. Další podmínkou je, aby byl set natočen exkluzivně pro Nakedpodcast, sety z parties nebo promo nahrávky nepřijímáme.

Na webu je také odkaz na FB skupinu, do které se můžete přidat. Skupina informuje o každém novém podcastu. Do budoucna plánujeme zavedení tzv. RSS feedů, které umožní přijímat novinky přes RSS kanál na prohlížečích nebo přes mobilní zařízení.

Pravidelné novinky o Naked Podcastech najdete také na Poslouchej. net.



Dodal: Pavel Nábělek aka Naabish, Naked Podcast
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika