Moby vydává Destroyed

Moby vydává Destroyed

20. 02. 2011  |  Autor: Lukáš Pokorný  |  Komentáře (0)
Moby chystá na polovinu května nové album. Dobrý, řeknete si. Pak ale vězte, že to je ještě lepší, protože s albem Destroyed vychází také výběr Mobyho fotek, které nacvakal za posledních 35 let na svůj Nikon.
Inspiraci pro nové album čerpal Moby v hotelových pokojích. Vidím to asi nějak takhle: Moby sedí na bílém sofa a ve dvě ráno poslouchá zvuky města – úplně sám. Na malém stolečku před ním leží pěkně vypečený veggie burger, vedle stojí flaška bio moštu a mezi tím vším poletují melodie z nové desky. Destroyed. Osobně bych uvítal, kdyby se celé album jmenovalo přesně tak, jako nápis, který Moby vykuchal v letištní hale na Long Islandu. All Luggage Will Be Destroyed. Ale i tak je to dost potěšující zpráva, navíc si tady můžete stáhnout první EP ochutnávku o třech chodech.

Moby je prostě businessman jak má být, protože ke všem EP trackům natočil ještě vlastní videa.

Be The One



Na novém albu hostují americké zpěvačky a Mobyho kamarádky Emily Zuzik a Inyang Bassey. Posledně jmenovaná Mobyho doprovázela na jeho severoamerickém turné a vydatně s ním spolupracuje.

Svoji novou desku představí Moby v létě v Evropě, konkrétně třeba v červenci 2011 na slovenském festivalu Pohoda. Pokud jedete a nevíte, co s sebou na čtení do Slovenské strely, pak bych si dovolil doporučit Mobyho apologii vegetariánství s názvem Gristle, která vyšla minulý rok.

Moby: Destroyed

The broken places
Be the one
Sevastopol
The low hum
Rockets
The day
The right thing
After
Victoria lucas
Blue moon
Lie down in darkness
Stella maris
The violent bear it away
Lacrimae
When you are old

www.moby.com
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika