Mixer! Radost nebo Roxy?

Mixer! Radost nebo Roxy?

11. 01. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Taky už v tom máte zmatek? Jednou je Mixer v Radosti, jednou zase v Roxy. Na Mixer se můžete vydat tento pátek do Radosti FX a pokud vás zajíma, jak to všechno mezi temito kluby je, přečtěte si tento článek.
Radost FX: Pátek 13.ledna 2006 snad nebude nabádat k tomu, abychom se uzavřeli doma a čekali, že ho v rámci našich pověrčivých povah přežijeme ve zdraví. Ba naopak, je třeba se mu postavit a jedna z těch důstojnějších voleb by mohla být právě Radost FX, kde se koná první letošní MIXER pro Radost FX.

Většina z vás jistě zaregistrovala, že MIXER se první letošní lednový pátek vrátil do klubu Roxy. Zde je na místě osvětlit alespoň částečně situaci, která nastala. MIXER byl v době uzavření Roxy zapůjčen do Radosti FX, kde fungoval do konce roku 2005. Poté nastala poněkud komplikovaná a nepřehledná situace. Radost FX byla připravena party podstoupit Roxy, tak jak bylo dohodnuto, ale vzhledem k tomu, že oba residenti by rádi zachovali společná vystoupení i v Radosti FX, snažili jsme se společnými silami dojít ke kompromisu. Z určitých důvodů a po několika komunikačních šumech se stalo to, co jsme nikdo nechtěli. Radost FX po domluvě s jedním z residentních djs naplánovala MIXER na 2.pátek v měsíci, Roxy vyrukovalo po nové roce se stejnou party na první měsíční pátek.

Ihned proběhla jednání, která měla tento vzniklý problém vyřešit. Upozorňujeme, že vše se nese v přátelské atmosféře a že celý problém nastal především díky nedostatečné komunikaci, pracovnímu vytížení před koncem roku a také onemocnění produkce Roxy. Jednání zatím není ukončeno, ale jisté je, že podobný model stejné akce v obou klubech se již v příštích měsících opakovat nebude. Tolik trocha osvětlení ke zmatku, který nastal. Děkujeme za pochopení.

A co vás tedy čeká na pátečním, možná posledním MIXER v Radosti FX? DJ Tráva si jako hosta pozval slovenského dje Maria, kterého v Radosti FX uslyšíme vůbec poprvé. Loutka dorazí čertvý a ofoukaný horským větrem a můžeme se tedy těšit nejen na jeho lahůdkový zimní set, ale také větrem ošlehanou a opálenou tvář.

Radost FX prozatím děkuje oběma residentům i klubu Roxy, samozřejmě bychom rádi vídávali Mixer v našem programu, ale opravdu si počkáme, až na výsledky našich rozhovorů.
O všem Vás bude včas informovat.


0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika