Poslední info před narozeninovým mejdanem JZD

Poslední info před narozeninovým mejdanem JZD

21. 02. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Již tuto sobotu se otevřou brány KD Klobučan ve Valašských Kloboukách, aby přivítaly všechny příznivce elektronické hudby a fanoušky JZD promotion na akci 12 Years of jzd promotion. Podívejme se na pár důležitých informací před akcí samotnou.
Vstup
Brány KD Klobučan budou otevřeny od 19 hodin. Celá sláva bude ukončena odbitím 5té hodiny ranní. Prodej vstupenek bude pouze na místě za 200 CZK/ 8 EUR. Pokladna bude otevřena až do 5té hodiny ranní. Takže neváhejte přijít co nejdříve, ať si to můžete pořádně všichni dohromady užít. Den, kdy se budou po roce otřásat Valašské Klobouky v základech!

Upozornění

Jako na každé akci tak i zde je přísný zákaz donášení vlastních nápojů, drog, zbraní a jiných nebezpečných předmětů. Vše bude kontrolovat ochranka na místě u vstupu a po celou dobu konání akce ve všech prostorách KD Klobučanu. Dále je přísný zákaz kouření v hlavním sále. Pro kouření bude vyhrazeno místo ve Vestibulu KD a přilehlých prostorách.

Co se bude pít?
Připravili jsme pro Vás opravdu bohatý nápojový lístek. K dispozici budou celkem 4 bary. Po úspěchu v loňském roce bude opět k dispozici stánek s čepovaným pivem za 25,- Kč. Pokračovat můžete s Vodkou, Jablkem, Zlatým Puschinem, rumem nebo whisky. Chybět nebude ani Red bull bar, kde bude pro tento večer v nabídce party drink večera Red Bull s vodkou. Pro opravdové labužníky bude připravena pravá valašská trnková slivovice. Na nealko baru bude připraven velký výběr nápojů, to vše za opravdu lidové ceny.

Šatna
Pro všechny návštěvníky bude připravena šatna za poplatek 10,-Kč, kde si můžete uložit veškeré věci. Nacházet se bude přímo naproti hlavního vstupu.

Výherci a akreditace
Pro výherce soutěží a akreditace bude platit úplně stejný vstup jako pro ostatní návštěvníky. Výhry, akreditace, volné vstupy, fotopasy je možné vyzvednout u vstupu do KD Klobučan oproti předložení občanského průkazu. Uzávěrka akreditací je ve čtvrtek 24. 2. 2011. Akreditace, ve kterých bude uvedeno jméno, příjmení, důvod a médium zasílejte na email: info@jzdpromotion.cz

Speciality

Do uší se Vám pohrne silný a kvalitní zvuk z dílny AC Akustika, kteří se nám postarají i o světelnou stránku akce. Chybět nebude ani laser show od profesionálů z Laser By King - Light & Sound, která se minulý rok velice osvědčila. Pro první partypeople budou připraveny dárečky z dílny JZD promotion. Ani letos nebude chybět taneční stupínek uprostřed parketu pro ty největší odvážlivce. Projekci bude mít na starost přední VJka z pražské Roxy Katka alias VJka Tha Sun.

Doprava

V současné době, jsou veškeré příjezdové silnice do Valašských Klobouk dobře udržované a sjízdné. Veškeré vlakové a autobusové spoje najdete na stránkách www.idos.cz . Co se týče parkování, přímo u KD Klobučanu jsou dvě velké bezplatné parkoviště.

Line up:
19:00 Juris vs Siki
20:30 PapiOil vs X-Basse
22:00 Lucasch
23:00 Jerry
00:00 Christian Fischer
01:30 Takaaki Itoh
03:00 Loktibrada
04:00 Rusty Fox vs Martini
05:00 end


Dodal: Martin Liška, JZD Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

12 YEARS OF JZD PROMOTION

Sobota 26. 2. 2011
Vstup: 200 Kč
Vystupují:
Takaaki Itoh, Christian Fischer, Jerry, Lucasch, Rusty Fox, Martini, X-Basse, Siki, Juris, MC Igra
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
12 YEARS OF JZD PROMOTION, 26.2., KD Klobučan
2x2 vstupy, welcome drink, ceny od JZD Promotion
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika