N.O.H.A. představí v Akropoli nové album

N.O.H.A. představí v Akropoli nové album

23. 02. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Vypadá to, že se N.O.H.A. rozhodla, že nové desky budou každým rokem. Svým již šestým albem "Die In The Process" tak vlastně jen plní sliby, které minulý rok dala svým fanouškům - že deska z roku 2010 bude mít pokračovaní. Nové album formace představí českému publiku již 16. března v Akropoli.
Nové album obsahuje dnes již netradičních 14 skladeb, které jsou pro velkou oblibu proložené tracky z posledního alba "Respect The Menu". Navíc můžeme slyšet 8 skladeb nových a tentokrát překvapivě utvořených všemi členy kapely. N.O.H.A. po celou dobu své patnáctileté kariéry vždy věděla, jak zaujmout a neočekávaně překvapit. Na svém nejnovějším albu to i říká nahlas a jednoznačně: "Nehodláme umřít v nudném pracovním procesu..."



Opět se můžeme těšit na španělskou zpěvačku a femme fatale, MINERVU DIAZ PEREZ, charismatického MC CHEVY HADLEY, pražského rodáka a saxofonistu FILIPA NOHU, klávesistu a producenta JOCHENA EICKENBERGA, bubeníka TOBIASE BELKERA a basistu TIMA RASHIDA, původem z Iráku. Tento kosmopolitní mix posunuje hudbu někam, kde můžeme očekávat jen pořádnou dávku dopaminu. A to zejména, pokud je uvidíte na živo.

Mixy drum'n'bass, breakbeat, world music a club-grooves dělají tuto hudbu otevřenou, nepředvídatelnou a vzrušující. Impulsivní songy jako "Amaneciendo" nebo "Bum" jen potvrdily vzrůstající kvality kapely, která je schopna podat jak křehké balady typu "Cuerpo y Alma", tak strhující "Respect The Menu" nebo "Dejaló". Další songy jako "Nasty", "Turn Black" nebo titulní track "Die In The Process" opět tu a tam mutují do dark-electro-trips a dále do "Musique Noire". To vše je také N.O.H.A. roku 2011. Kosmopolitní kotel, který v Evropě asi nemá obdoby, který hraje pokaždé něco jiného, trochu jiný styl a přesto je to stále strhující, charismatická a originální taneční hudba současnosti, během jejíhož vystoupení zažívá publikum i kapela emoce, které se v reálném světě jen těžko objevují...

www.n-o-h-a.de/

Dodal: Eva Kociánová, Palác Akropolis
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: N.O.H.A.

Středa 16. 3. 2011
Vstup: 435,- / 475,-
Vystupují:
N.O.H.A.
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika