United Flavour vydávají album Attitude

United Flavour vydávají album Attitude

01. 03. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Skupina United Flavour pokřtí 15. března v pražském Paláci Akropolis nové, v pořadí druhé studiové album „Attitude“. Zahájí tím turné po českých a slovenských klubech. Zájemci si mohou objednat limitovanou bonusovou edici na oficiálních stránkách kapely.
United Flavour na novém materiálu pracovali intenzivně celý loňský rok. Nahráli ve studiu celkem pět-advacet tracků, z toho sedmnáct skladeb se objeví na novém albu „Attitude“. Kapela přizvala ke spo-lupráci hosty z celého světa, s kterými se potkala při vystoupeních na zahraničních festivalech nebo během spolupráce v rámci svého projektu doprovodné kapely Flavour Band. Patří mezi ně hvězdný zpěvák Konshens (JAM), který pravidelně okupuje přední místa singlových hitparád, dancehallové trio Ward21 (JAM), Ras Kuko a Bratt ze španělské skupiny Cañaman, Cheeba (PL) z East West Rockers, česká rapperka Lara303, již tradičně zpěváci King Kalabash a Baron Black (Martinik/FR) a senegalský zpěvák a tanečník Kaolack. Doprovodné vokály do dvou skladeb nazpívala také Jamajčanka Adena Myrie, jež pravidelně spolupracuje s legendárním studiem Tuff Gong a Sly & Robbie production.



Skladby na novou desku se nahrávaly v rakouském studiu House of Riddim a v několika pražských studiích pod producentským dohledem baskytaristy Djeie. Na mix desky přiletěl z Londýna zkušený zvukař, baskytarista a producent Derek Fevrier, který řadu let spolupracuje se zvučnými jmény black music (Culture, Mad Professor, Dennis Brown, Twinkle Brothers a dalšími). Finální mastering proběhl v Senegalu ve studiu Real Master, které využívá také africká reggae hvězda Alpha Blondy.

„Attitude“ vychází na labelu SubPub Records. Pro příznivce, kteří si CD objednají do 15. března na webu kapely, je připravena limitovaná bonusová edice anebo album v digitální podobě za sníženou cenu.

„Attitude Tour 2011“ bude nejrozsáhlejším turné v historii kapely. Skladby z nového alba i starší hity představí divákům v 19 klubech v České a Slovenské republice. Turné začíná v Praze 15. března v Paláci Akropolis a končí 17. května v pražském Lucerna Music Baru. Vybrané koncerty budou dopro-vázet speciální hosté, jak je u kapely již zvykem: zpěvák U-cee (Něm/Egypt), česká rapperka Lara303, zpěvák a tanečník Kaolack (Senegal) a další.

Limitovaná bonus edice alba Attitude k objednání do 15. 3.: http://attitude.unitedflavour.com/

Dodal: Jana Tomášková
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: UNITED FLAVOUR

Úterý 15. 3. 2011
Vstup: 220/250
Vystupují:
united flavour
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika