Nick Warren vystoupí na březnové One night

Nick Warren vystoupí na březnové One night

02. 03. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Na březnovém vydání pravidelné noci One night, kterou Roxy promotion připravuje společně s Radiem 1, vystoupí člen proslulého dua Way out West – Nick Warren! Party proběhne v rámci oslav 20. výročí Radia 1 a těšit se tedy můžete i na vystoupení tradičních djs - Josefa Sedloně a Dana Cooleyho.
Když je za mixážním pultem Nick Warren, bezpečně to poznáte. Hudba, která od tohoto muže odchází směrem do davu graduje možná pomalu, po chvíli se na Vás ale z reproduktorů už valí lavina poctivého klubového zvuku. Dokonale melodicky sladěná a načasovaná lavina, která s sebou strhne každého, kdo stojí poblíž, když ne přímo v cestě.

Nick Warren hraje k tanci i k poslechu, ale k tanci v první řadě. Pokud dorazíte do klubu zavčas, uslyšíte zřejmě něco z temnějšícho housových melodií, které Nick postupně přizpůsobuje náladě v klubu a přiostřuje tempo, dokud dav zběsile netančí a v klubu nezůstává suchá nitka. Zřejmě proto je Nick tak respektovaným Djem – umí dokonale pracovat s atmosférou v klubu a strhnout dav k tanci v závratném rytmu svých setů. K tomu je potřeba zajisté talent, ale i zkušenost, která tomuto veteránovi rozhodně nechybí!



Nickův sound si s nikým nespletete, i když do svých setů zapracovává hodně materiálu od víceméně neznámých ale talentovaných producentů. Jeho styl nejlépe reprezentují série kompilací, které vydává a jeho pravidelná dvouměsíční Soundgarden show na www.friskyradio.com.

Nick je hudební narkoman. Jako mnoho jiných ve své době vyrůstal na punku, reggae a samozřejmě i popmusic, aby jeho uším později učarovala rozrůstající se scéna housové hudby. V Bristolu, kde žije, si budoval jméno jako DJ pěkně postupně. Měl svoji pravidelnou noc ve známém klubu a tak se jednou stalo, že ho oslovila parta lidí z jedné slibně se rozvíjející kapely,s dotazem, zda by se nechtěl zúčastnit jejich tour po Spojených státech. Tou kapelou byli Massive Attack. Spočítejte si sami, co to pro kariéru Dje udělá.



Jako producent proslul zejména legendární sérií mixovaných kompilací Global Underground a účastí v kultovním projektu Way Out West, který založil spolu s Jodym Weisterhoffem. Jejich album Deconstruction způsobilo v roce 1997 doslova celosvětovou revoluci na taneční scéně. Deska se stala přes noc legendou a nejeden z jejích deseti tracků se hraje na tanečních parties po celém světě až dodnes.

Svými producentskými počiny se tak zařadil vedle takových jmen jako jsou Sasha, John Digweed, Dave Seaman nebo Paul Oakenfoald.

Ani v současnosti Nick Warren rozhodně nepřešlapuje na místě. Přijal pozici “lovce talentů” v hudebním vydavatelství Hope recordings a stále se naplno věnuje hraní v klubech. Přijďte ne na březnové vydání One night přesvědčit, že moc dobře ví co dělá a že to dělá pořád s láskou a hlavně opravdu dobře. Nic víc, nic míň.

www.roxy.cz

Dodal: Katerina Pisackova, Roxy Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ONE NIGHT WITH NICK WARREN

Pátek 11. 3. 2011
Vstup: 250 Kč
Vystupují:
Nick Warren (UK), Dan Cooley, Josef Sedloň
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika