HardDome stage na Pig Festu

HardDome stage na Pig Festu

03. 03. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Díky pozitivním ohlasům na HardDome stage, která byla poprvé součástí loňského Pig Fest Open-airu a stále rostoucí základně fanoušků v České republice, jsme se i na nadcházejícím díle rozhodli věnovat prostor tvrdšímu pojetí rovných tanečních beatů. V sobotu 26.3. se tedy můžete v plzeňských garážích KD Inwest těšit i na hardstyle, gabber a hardcore, které vám budou servírovat djs v pečlivě vybrané sestavě. A kdo zmíněnou sestavu povolal?
Pigs production se v této věci již podruhé spojila s osobou, která je známa na plzeňské scéně zejména ve spojení s projektem Ingoma a také hudebně osvětovou činností pod hlavičkou Czech Gabber Force. Tou osobou není nikdo jiný než multižánrový DJ Neuf, nový rezident HardDome stage. Kteří DJs ho během večera za gramofony doprovodí a jaké důvody nás vedly k jejich výběru?

RAIDEN (USA)

Kvalitní DJ a showman v jedné osobě. Původem z USA, v současné době žijící v Praze. Je to právě on, kdo obráží se svými sety celou republiku a rozšiřuje tak povědomí o holandské hardcore scéně. Jeho set si rozhodně nemůžete nechat ujít. Bojová sestava za gramofony ve stylu Mortal Kombat bude bezesporu vrcholem celého večera.

MP3:
soundcloud.com/raidencgf

NKI
Posila ze severočeských Teplic a další člen Czech Gabber Force. Technicky zdatný DJ, jehož sety jsou charakteristické dlouhými přechody a častými cutovery. Mezi jeho oblíbené desky patří zejména ty aktuální z holandského labelu Enzyme Records, ale často překvapí i nostalgickým oldschoolem, takže se nechme překvapit, co si na nás připraví protentokrát.

DARKWATCHER

Redaktor a člen bookingu Hard Aliance, serveru sdružující české a slovenské fanoušky hardstylu. Jako DJ hraje od roku 2005, nicméně hardstylu se naplno věnuje až od roku 2008, kdy si ho získal definitivně na svoji stranu po návštěvě akce Technomasters 2, kde vystoupili jako hlavní hvězda holandští Showtek.

MP3:
http://mp3.sety.cz/darkwatcher-october-mix-hardstyle-sk-mp3.html

ROBAR
Většina lidí si jeho jméno spojí se západočeským soundsystémem Traumatix a s nespočtem mejdanů, které v našem regionu uspořádali. V současné době hraje kromě jiného i hardstyle a gabber, a jelikož jeho pojetí hry patří k těm originálnějším, zasloužil si nominaci do naší sestavy. Jeho hlavním úkolem ten večer bude bezpečně převést tanečníky z hardstyleových vod do temnějších a kalnějších vod hardcoru.

MP3:
traumatix.org/robar.tmx/sety/2010/Scream_%28hardstyle_mix%29.mp3

MAFIN PHOENIX
Hlavní charakteristikou tohoto mladého elegána je velký stylový záběr. Kromě klidnějších rytmů se ale věnuje i hardstylu. Slyšet jste ho mohli zejména na akcích pořádaných pod hlavičkou Hard Alliance a také loni v létě na Pig Fest Open-airu, kde svým euforickým setem bavil celý stan, proto nebylo třeba jeho další angažmá dlouze zvažovat.

MP3:
uloz.to/1906619/mafin-phoenix-hard-hard-and-away-remastered-.mp3

TVRDAS
Druhý zástupce ze severočeské oblasti a člen soundsytému MachineWorks. Stylově ve vlnách hardstylu a hardcoru nechá vychladnout otáčkoměr gramofonu a pro změnu zatíží výkon svého notebooku a dalších mašinek. Čeká nás pekelná jízda až do brzkých ranních hodin.

NEUF

Na taneční scéně působí již bezmála 10 let. Je zakladatelem sdružení Ingoma, redaktorem známého webzinu o elektronické a alternativní muzice Eskanoizze.com a členem Czech Gabber Force. V současné době se věnuje především technickému djingu - turntablismu a jeho propojení s různými hudebními styly (breakcore, darkstep, hardcore).

MP3:
soundcloud.com/eskanoizze/dj-neuf_ingoma-eskanoizze-podcast-2011/download/


Dodal: Martin Nauš alias Agent, Motor A.G.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PIG FEST WONDERLAND

Pátek 25. 3. 2011 až Sobota 26. 3. 2011
Vstup: 250,-
Vystupují:
Camo & Krooked ( A ), Aphrodite (UK), B-Complex ( SK ), Akiri, Bifidus Aktif, 2K, Killa vs. Doox, Dr3dly, X.morph, Sayko, Dry-Rot, Syndrom, SMario, Neuf vs. Vulcanik (FR), Crash, Marco Remus (DE), Dejan Milicevic (SRB), Clodagh (IR), Agent, Jay Beck, Golpe, Toky, Raiden (USA), Neuf, Darkwatcher, Mafin Phoenix, NKI, Robar
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika