Gridlok a Blokhe4d na aprílové Break4Beats

Gridlok a Blokhe4d na aprílové Break4Beats

06. 03. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Máme to potěšení vám oznámit, že na dubnové Break4Beats se představí Gridlok, jedna z vůdčích postav amerického drumandbassu posledních let! A k tomu pro vás máme ještě bonus: vystoupení nového projektu Blokhe4d, za kterým nestojí nikdo jiný než Vegas z legendárních Bad Company! Že je to apríl? Není.
Gridlok (Project Fifty-One, USA) je producentem ze staré školy, nečekejte žádné elektrokejkle a povrchní, rozpustilé popěvky, čeká vás drumandbass z ulice, žádné načančané kudrlinky, ale syrový taneční chaos plný emocí a nespoutané vášně. To vše podané v mistrovské formě a precizním zvukovém hávu. Jedno musíme USA přiznat, nemají moc světoznámých d‘n’b producentů, ale když už se nějaký objeví, stojí to za to.

Tuto ikonu amerického drumandbassu, kterou můžeme s klidným svědomím postavit vedle takových legend jako je Dieselboy či AK1200, doprovodí relativně nový projekt Blokhe4d (Bad Taste, UK), který založili Maldini a Vegas, někdejší členové proslulého uskupení Bad Company. Společně s Gridlokem avšak vystoupí v novém složení Vegas a Uman.

Line-up doplní čtyřčlenná popravčí četa: Sayko (rezident Break4Beats), Smario (nová posila Drumandbass.cz), Dry-rot (nová krev Dvoiky Troiky) a Elwira (princezna temného d‘n‘b).

Bassinfection stage (malou stage) budou mít pod kontrolou DJs Tshang & Indy (FR), Ntkz, Mercur a Hrr.nec z brněnského Redrumu. O projekci se jako vždy postará Pasqil.

Vyhraj 2 vstupy na Break4Beats:

O co hrajeme: 2x1 vstup

Otázka: Producent Vegas z projektu Blokhe4d býval členem jedné legendární dnb formace. Které?

Váš tip:
Noisia
Bad Company
Pendulum


Jméno:


Příjmení:


Email:




Soutěž bude vyhodnocena 30.3. 2011

www.facebook.com/Break4Beats

Dodal: Ivo Pezlar, Level B production
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BREAK4BEATS

Pátek 1. 4. 2011
Vstup: 190/240
Vystupují:
Gridlok (USA), Blockhe4d (UK), Sayko, Smario, Dry-rot, Elwira // Second stage: Djs Tshang & Indy (Fr), Ntkz, Mercur, Hrr.nec
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika