T-music titulárním partnerem Majáles open airů

T-music titulárním partnerem Majáles open airů

07. 03. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Open air festivaly největších českých majálesů získaly titulárního partnera. Hlavní den oslav v Praze, Brně, Plzni a Hradci Králové tak proběhne pod taktovkou t-music. Organizátoři i T-Mobile si od spolupráce slibují další posílení programu a zkvalitnění služeb v rámci festivalu.
„Značka t-music se vždy spojuje s výjimečnými hudebními akcemi. Jsme rádi, že letos budeme u studentských oslav jara. Do všech čtyř měst chystáme pro návštěvníky řadu aktivit, které jim festival jednak zpříjemní a jednak přinesou další skvělou zábavu. Na www.t-music.cz/majales je už teď možné zakoupit Lístek v mobilu. Na zákazníky T-Mobile, kteří si takto vstupenku koupí, čeká v areálu festivalu pivo zdarma. Na dalších novinkách s pořadateli pracujeme," říká Markéta Vychytilová, senior manažerka sponsoringu a akcí společnosti T-Mobile.

„Jsme rádi, že jsme po mnoha letech našli silného partnera, který dokáže ocenit výjimečnost těchto studentských akcí,“ uvádí pořadatel Plzeňského Majálesu Jan Lippert. „Majáles je jedinečný koncept, který umí spojit tradiční studentskou zábavu s velkým open air festivalem,“ dodává Lippert.

majáles
Podívejte se na fotky z loňského pražského Majálesu

Festival t-music Majáles Open Air se tak stane vyvrcholením majálesových oslav v jednotlivých městech. Mezi potvrzené headlinery patří např. Chinaski, Divokej Bill, Tata Bojs, Vypsaná Fixa, Mig 21 nebo Sto Zvířat. Jedinečné koncerty na velkých pódiích doprovodí širší studentský program s tradičními majálesovými hrami a soutěžemi. Návštěvníci se mohou těšit na volby nových Králů Majáles, majálesové svatby na 24 hodin, jarmarky studentských organizací, nebo na tradiční majálesový průvod masek – ten se do Prahy a do Brna vrací po mnohaleté přestávce. Festivalům t-music Majáles Open Air budou předcházet speciální akce převážně na akademické i veřejné půdě. V jednotlivých městech jsou to tradiční akce Okultění, Pavlač, Majáles Underground, týden studentských aktivit, Královský pátek a mnoho dalších.

Více informací:
www.t-music.cz/majales

Termíny a místa:
22.4. Hradec Králové, Šimkovy sady
29.4. Brno, sportovní areál Hněvkovského
30.4. Plzeň, amfiteátr Lochotín
6.5. Praha, Stromovka


Dodal: Šimon Kotek, 100 Promotion
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika