SAN hostem Elektry (Fléda)

SAN hostem Elektry (Fléda)

16. 01. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
DJ Orbith si tenotkrát přizval na Elektru DJ Sana, který byl jednou z hvězd TDK Time Warp. San se předvede ve speciálním progressive electro setu. Jako další se představí Valeron původem z Ukrajiny a vynikající Ixer, který je mimojiné residentním djs party Nihilists.
DJ Orbith si tenotkrát přizval na Elektru DJ Sana, který byl třebas jednou z hvězd TDK Time Warp. San se předvede ve speciálním progressive electro setu, takže o zajímavou a zábavnou kombinaci stylů nebude nouze! Jako další se představí Valeron původem z Ukrajiny a vynikající Ixer, který je mimojiné residentním djs party Nihilists, takže k electru a electro clashi má sakra blízko.

ELEKTRA CLUB CARDS!
Máme tu první vlaštovku klubových karet klubu Fléda! V této soutěži získají 3 výherci nejen volný vstup na tuto Elektru, ale zároveň obdrží i klubovou kartu, která opravňuje jejího držitele uplatňovat 30% slevu při vstupu na každou další Elektru na Flédě! Myslíme, že to je pozornost více než zajímavá a chceme tak postupně dát všem pravidelným kluberům nocí na Flédě najevo, že si jich vážíme. Proto čekejte v brzké budoucnosti další karty, které budou vždy držitelům zajištovat různé slevy ať už na vstupném nebo na barech...Výherci budou obeznámeni mailem a kartu si budou moci vyzvednout na vstupu Elektry v pátek 20.1.!


DJ San (Nl)
Hudba značky San zní z gramofonů a mixovaných CD předních DJs po celém světě, ať už jsou to produkce San, Solid Sessions či SanProject. Skladby Janeiro, Sunday a Mechanical People si vysloužili trvalé místo v kufrech a nejslavnějších DJs, najdete je v play listech CD kompilací umělců jako je Sasha, John Digweed, Armin Van Buuren, Paul Van Dyk, Dave Seaman, Deep Dish, Ferry Corsten a Jimmy Van M. Výjimečné remixy pro Sana natočili hvězdy první velikosti Armin Van Buuren, Rui Da Silva, James Holden, Lemon 8, Marc et Claude nebo Alice Deejay.

Netrvalo ani tak dlouho a hned několik skladeb z jeho výborného prvního alba plní sety John Digweeda, Pete Tonga nebo Timo Maase, či Paul Oakenfolda, kteří o Sanovi svorně tvrdí, že od něj můžeme očekávat velké věci.
Historie DJ Sana je učebnicovou ukázkou zúročení skvělých schopností, techniky a jistě notné dávky štěstí, vždyť komu z nastupující generace DJs se podaří být hostem show Johna Digweeda na Kiss FM?

První residenturu získal San v amsterdamském klubu Kremlin a následně ve slavném Q clubu, po roce soustavného úspěšného hraní v těchto výjimečných podnicích se San rozhodl pro riskantní vstup do neklidných vod mezinárodního Djingu, kde nikdo nemá jistou pozici a … vyšlo to. Zpočátku hrál v populárním klubu Axis na Malte, nádherném bukurešťském Kristalu a co dva měsíce létal do Indie. Během relativně krátké doby si získal srdce mnoha clubberů.

Dnes patří DJ San na špičku světové Djské produkce, má excelentní techniku, výborné zkušenosti a ohromný smysl pro výběr a stavbu setu, dokáže zaujmout, upoutat a naprosto dokonale pobavit publikum v klubech i na velkých parties.



0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika