Rytmus pokřtí novou desku v SaSaZu

Rytmus pokřtí novou desku v SaSaZu

27. 03. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Stal se králem česko-slovenské hiphopové scény. Ale ta už mu začala být těsná. Rytmus si proto stanovil nový cíl - dobýt kluby s tanečně naladěnou deskou. Album “Najlepší spevák na svete” představí nový směr, kterým se raper vydává.
Rytmus, v současnosti známý také jako kontroverzní porotce pořadu Česko Slovenská SuperStar, zamíří s novým materiálem do pražského klubu SaSaZu, kde 6. května pokřtí desku “Najlepší spevák na svete”. Exkluzivní a jediný křest nové desky bude zároveň příležitostí přesvědčit se o talentu Rytmuse jako hudebníka. Ze škatulky raper se totiž vymaňuje a můžeme o něm hovořit jako o zpěvákovi, autorovi řízných ironických textů i talentovaném beatboxerovi a breakdancerovi, jak ostatně můžete vidět i v čerstvě vydaném klipu ke kontroverzní skladbě “Jebe”

 
Předprodej vstupenek startuje tento týden v síti TicketPortal s počáteční výhodnou cenou 199 korun. Detaily o tom, jaká budoucí deska bude, koho Rytmus pozval na natáčení, však zatím slovenský hudebník vypouštět nebude. “Nechci nic přibližovat, protože lidé vůbec nevědí, co mají čekat. Chci dosáhnout momentu překvapení,” nechal se slyšet Rytmus před časem. O zájmu fanoušků svědčí to, že jen během několika dnů dosáhla párvteřinová ukázka Rytmusova videoklipu více než stotisícové sledovanosti. “Rok 2011 chci znovu ovládnout, cítím se silný, zdravý, plný elánu a energie. Jdu si za svým a dělám si to, co mě baví. Vychutnávám si svobodně své emoce,” uzavírá Rytmus.

Najlepší spevák hledá nejlepší zpěváky
 Rytmuse jeho fanoušci vídají nejnověji také v pořadu Česko Slovenská SuperStar, kde jeho komentáře patří jednoznačně k důvodům, proč by vám další díl pořadu neměl uniknout. V kontextu nové desky je zároveň zajímavé vnímat, jak Rytmus přistupuje k ostatním žánrům, se kterými se v pořadu setkává. “Ochutnávku” Rytmusovy tvorby najdete zde.

Dodal: Václav Pavlečka
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

RYTMUS KŘEST CD (ZRUŠENO)

Čtvrtek 23. 6. 2011
Vstup: 199 Kč
Vystupují:
Rytmus
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika