Marco V a speciální audiovizuální koncept v SaSaZu

Marco V a speciální audiovizuální koncept v SaSaZu

27. 03. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jeden z nejpopulárnějších djů u nás, holandský producent Marco V potěší v pátek 24. 6. 2011 v holešovickém klubu SaSaZu všechny příznivce elektronické taneční hudby. V Praze se v klubovém prostředí představí vůbec poprvé, a tentokrát přijede se speciální uměleckou audiovizuální show, která nese název T.A.O.
T.A.O je novým konceptem, se kterým nyní Marco V cestuje po světě. Výraz má základy v posvátné knize, která je zhruba překládána jako Kniha o Tao a ctnosti nebo Kniha o Cestě (Tao) a její síle (Te), a je základní knihou taoismu. Její autorství se v legendách připisuje starému mistru Lao Tzu. Je to ale také zkratka výrazu The Art Of, který nyní přichází v mnoha podobách, formách a způsobech. Marco V, který je jedním z nejrespektovanějších DJů a producentů současné elektronické taneční scény, tak umožňuje svým fanouškům, kteří jej po celou dobu následovali a zajímají se o jeho hudbu, zapojit se do konceptu TAO také na osobní úrovni (pomocí sociálních médií, soutěží, soutěží v remixech aj). To vše je určeno těm, kteří chtějí zůstat v obraze.

marco v
Marco V vloni na Mácháči

Koncept TAO, který v pátek 24. června Marco V přestaví svým fanouškům v holešovickém klubu SaSaZu, se bude skládat ze speciálního, nejméně čtyřhodinového DJ setu Marca V, a speciální audiovizuální show, kterou sám koordinuje, ovládá a synchronizuje se svým setem, s podporou vlastního týmu VJ´s a LJ´s. Předskokanem bude velmi speciální host, tajemný muž se zelenou maskou, který si říká Dr. Lektroluv. Další velká hvězda, která nechybí na nejvýznamnějších tanečních událostech planety, která si pro vás přichystá porci toho nejlepšího electra.

Další informace naleznete na www.unitedmusic.cz a www.marcov.nl

Dodal: Pavla Mariková, United Music
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

THE ART OF MARCO V

Pátek 24. 6. 2011
Vstup: 550,- na místě 650 VIP 1 500,-
Vystupují:
Marco V, Dr. Lektroluv
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika