FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Hvězdní djs na Prague City Festivalu

Hvězdní djs na Prague City Festivalu
06. 04. 2011   |   Autor: redakce   |   Komentáře (1)
(Promotion) Poslední kapela dohrála, vámi otřásá euforie z jejího vystoupení a poslední, co si přejete je, zábavu v plném proudu rázem utnout a jít domů. Jenže navzdory tomu, že ještě neodbila ani půlnoc, zvukaři vám pouští píseň k odchodu a sběrači odpadků v doprovodu security vás ve zběsilém tempu neúprosně nahánějí k východu. Tohoto scénáře se na Prague City Festivalu obávat nemusíte. Na holešovickém Výstavišti se bude „pařit“ až do rána s hvězdnými djs!
„V tento moment je prodáno již 9000 vstupenek, což je polovina kapacity festivalu a jelikož jdou lístky rychle na odbyt i v zahraničí, na český trh teď zbývá posledních cca 5 000 ks. Zájem, který o náš festival lidé projevili, nás moc těší a doufáme, ze PCF svou hudební i doprovodnou částí potěší zase je.“ sdělil ředitel festivalu Borek Jiřík.

Po skončení programu na hlavní scéně bude na návštěvníky festivalu čekat ještě velmi pestrý line-up účinkujících v přilehlém Průmyslovém paláci, kde se ti největší „nespavci“ a nejotrlejší milovníci party, budou moci „protančit“ až k východu slunce s elitními zahraničními DJs - Olavem Basoski, Crazibiza, NDKj a Chrisem Sadlerem.

„Chtěl jsem sestavit line-up z DJů / producentů, kteří udávají směr současné světové houseové scény, což dokazuje i jejich umístění na předních příčkách prestižního Beatport chartu, který je barometrem popularity mezi tanečními producenty.“ vysvětluje svůj výběr výše uvedených DJů spoludramaturg noci, Chris Sadler. „Přijde mi škoda, že funky energický house se z české festivalové i halové scény vytratil a sestava těchto DJs dokáže, že tahle hudba má nejen ještě co nabídnout, ale že je čerstvější a silnější, než kdy předtím“.

Jako první se za mixážní pult postaví Nizozemec Olav Basoski, který je tuzemskému publiku dobře známý nejen z rohlasového éteru jako autor skladby No Stress ale i z live vystoupení na prvním ročníku Dance Celebration – taneční megaparty v nákupním centru. Do celosvětového povědomí se zapsal zapsal i remixy Mobyho, Phats & Small nebo Jamese Browna.

basoski

Druhým hostem tohoto ranního tanečního maratónu bude maďarské duo Tommyboy a Agebeat alias Crazibiza, kteří patří k nejžhavějším objevům taneční scény loňského roku, kdy bodovali v Beatport chartu hned s několika skladbami. Vzpomeňme např. Spinning Around (6 týdnů No.1 hit), Lovedance, remix skladby D. Kurtise Check Yo Self nebo jejich zatím poslední hit My Lips, který v hitparádě Beatportu patřil mezi deset nejstahovanějších skladeb. Oba „aktéři“ však separátně slavili řadů úspěchů již před založením Crazibiza - Agebeat s hity jako Elvissa nebo Sweet Blonde, TommyBoy s remixy pro Deep Dish, Dannyho Tenagliu nebo Rogera Sancheze.

Pod názvem NDKj vstupuje Andrea Quirico z Itálie, který se profesionálně věnuje DJingu od roku 1998. Velmi záhy však zjistil, že „jen hrát“ jej neuspokojuje a začal se věnovat rovněž produkci skladeb. V roce 2006 uvedl první Dark Ages, skutečným hitem se však stala až nahrávka z roku 2009 Dishes Ep, následovaná hity Main Course a Funkest Star, které se dostaly do TOP 10 v Beatport chartu.

ndkj

Závěr noci bude patřit Chrisu Sadlerovi, Djovi, producentovi a výše zmíněnému spoludramaturgovi této taneční party, kterého díky mnohaletému působení na české scéně není zdejšímu publiku třeba představovat.

sadler

www.cityfestival.cz

Dodal: Katka Dědková
PRAGUE CITY FESTIVAL

PRAGUE CITY FESTIVAL

Čtvrtek 23. 6. 2011
990 Kč /od 1.6. 1 190 Kč/stání u pódia 1 440 Kč
Vystupují:
The Hives, 30 Seconds To Mars, House Of Pain, Gogol Bordello, The Gaslight Anthem, Hadouken, Flogging Molly, Middle Class Rut, Support Lesbiens, Skindred, Superhiks, Tleskač a DJs: Olav Basoski, Tommyboy / Crazibiza, NDKj a Chris Sadler
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
kelas | 08. 04. 2011 | 08:57:09
ááále jooo :) půjde se zapařit :) to je dobrá sestava :)

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |