Soutěž o 4 vstupy na Transmission

Soutěž o 4 vstupy na Transmission

23. 01. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Těšíte-li se na tuto akci, v článku naleznete spoustu novinek, které se United Music dnešním dnem rozhodla zveřejnit. Připomínáme také, že nejlevnější vstupenky za 500 Kč jsou v síti Ticketpro do konce ledna. Soutěžit pak mužete zde.
Už pouze necelé čtyři týdny zbývají k prvnímu vydání party TRANSMISSION s Ferry Corstenem jako headlinerem. Pořadatelé oznamují mnoho zajímavých novinek a důležitých informací k únorové megaparty v T-Mobile Aréně.

O tomto víkendu byl spuštěn oficiální web k akci www.transmission.cz. Najdete tam všechny informace k party, spoustu zábavy, soutěže, screensavery, wallpapery, sety, videa, a zajímavou hru Ferryho Corstena k jeho aktuálnímu hitu Fire.

TRANSMISSION má také vlastní hymnu. Jmenuje se stejně jako party, a speciálně pro toto vydání ji vytvořilo holandské producentské duo DJ Pacific and P. Van Dijk. Skladbu si můžete stáhnout nebo poslechnout na oficiálních stránkách v sekci Stahuj. Během několika dní se dočkáme také jejího radio editu, bude nasazena do hitparády Dance Radia, a také ji uslyšíte z éteru vybraných českých rádií.

Pokud si v shopu United Music objednáte vstupenky, dostanete zdarma speciální Transmission CD, na kterém najdete právě hymnu Transmission a promo mix, který aktuálně namíchal DJ Quintin.

Připomínáme, že nejlevnější vstupenky za 500 Kč (včetně poplatků) jsou v síti Ticketpro do konce ledna. Poté se cena bude dále zvyšovat.

Vstupenky jsou také v prodeji v Krafty Music Store v pražské Týnské ulici 13. Pokud si zde koupíte čtyři vstupenky, dostanete pátou zdarma. Navíc si můžete odnést plakát na akci do své sbírky.

Soutěž pro vás máme zde

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika