David Morales na Valentýna v Mecce

David Morales na Valentýna v Mecce

24. 01. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Na 14. února připravilo Kenvelo ve spolupráci s Exclusive by TT opravdovou Valentýnskou lahůdku! Apache Párty v klubu Mecca se světovou hvězdou krocení vinylů, DJem Davidem Moralesem. Spolu s ním vystoupí DJ Brian a DJ Lafayette.
14. února 2006 (na svatého Valentýna) pro Vás Kenvelo ve spolupráci s Exclusive by TT připravilo opravdovou Valentýnskou lahůdku! Mejdan, který se v Česku přihodí maximálně jednou za rok a jenž se vám z paměti jen tak nevytratí! APACHE PARTY v klubu MECCA se světovou hvězdou krocení vinylů, DJem Davidem Moralesem. Dále vystoupí DJ Brian a DJ Lafayette


DAVID MORALES

Nepřehlédnutelná ikona světové taneční hudby přijíždí znovu do Prahy a v klubu Mecca roztočí speciální set pro naše fanoušky. Jeho tvorba nemá na poli taneční scény obdobu. Coby hudební producent byl několikanásobně nominován na cenu Grammy; v roce 1998 v kategorii REMIXER tuto cenu i získal. Krom svých vlastních desek produkoval např. album Fantasy (1996) proslulé princezny amerického soulu Mariah Carey.

MORALES má za sebou více než dvacetiletou úspěšnou dráhu,
na níž si vysloužil pověst jednoho z nejvyhledávanějších DJ’s naší planety.

Roku 2004 hned několik světových vydavatelství uvedlo Moralesovo určující album 2 Worlds Collide se singlem How Would U Feel, jenž na 3 týdny obsadil první příčku klubové hitparády časopisu Music Week, první příčku v americkém Billboard Clubu a v žebříčku Dance Radio...
(zmíněný singl vyšel ve více než dvanácti zemích...)

DAVID MORALES se objevil v mnoha programech mezinárodních televizních stanic jako jsou BBC, MTV Europe, Munch Music, Gaga TV a další... Každotýdenní show DEF MIX ZONE, kterou produkuje s Frankiem Knucklesem na radiu XM Satellite The Move Channel 80, si získala skvělé ohlasy a přebírají ji radiostanice po celých Spojených státech a Kanadě.

DAVID MORALES se objevil už v roce 2000 v celosvětové kampani Iceberg Jeans a už jako velkou celebritu jej bylo možné spatřit v časopisech jako L’Uomo, Go, ve třech různých vydáních magazínu Vogue (USA, GB, It.) apod.

Jeho vlastní, již legendární hudebně produkční společnost DEF MIX platí za jeden z nejuznávanějších nahrávacích labelů. Vydávají u něj další velké hvězdy taneční či elektronické hudby jako např. Frankie Knuckles, Satoshi Tomie, či Hector Romero. V Montrealu Moralesovi navíc patří věhlasný klub Stereo, kde také jednou měsíčně jako resident hraje.

V současné době si DAVID MORALES užívá nového postu residenta newyorkského klub Crobar, kde každou první sobotu v měsíci uvádí svou party s názvem Peep Show, a chystá další projekt, s nímž se letos chystá na turné o více než dvou stovkách vystoupení po celém světě. Vedle toho propůjčil své jméno a tvář chystané kampani Youth Aids, jejíž spuštění je plánováno na březen 2006 v přibližně šedesáti zemích světa.


0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika