Perfekcionista Rytmus odkládá křest desky

Perfekcionista Rytmus odkládá křest desky

25. 04. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
100% kvalitu si žádá Rytmus od každého tracku na jeho chystané desce. Proto se kontroverzní slovenský raper a zároveň porotce pořadu Česko Slovenská SuperStar rozhodl odložit plánovaný pražský křest. Původní termín koncertu k příležitosti vydání nového alba byl 6. května v klubu SaSaZu, vystoupení se však přesouvá na 23. června - rovněž v klubu SaSaZu.
Vstupenky zakoupené v předprodeji budou samozřejmě platit pro červnový termín. V případě, že červnové vystoupení fanoušci nebudou moci stihnout, mohou své vstupenky vrátit v místě zakoupení, kde jim prodejce vyplatí zpět jejich peníze. V případě nákupu vstupenek on-line je potřeba kontaktovat centrálu předprodejce (mailem nebo telefonicky) a zaslat vstupenky doporučeným dopisem zpět spolu s informací o tom, jakou formou chce zákazník peníze zpět (poštovní poukázkou nebo převodem na účet). Zakoupené vstupenky je možné vracet do 13. května.

Plánovaná deska se původně jmenovala “Najlepší spevák na svete”, ovšem tento název nakonec bude pouze pracovní. Album nakonec Rytmus pojmenoval “Fenomén”. Ovšem jedno se nemění - plán nejvýraznějšího česko-slovenského rapera dobýt s deskou taneční parkety v klubech. Skladby tepají rychlejším rytmem než je v hiphopu obvyklé, jak už naznačil singl s provokativním názvem “Jebe”, ke kterému Rytmus vydal videoklip. O zájmu fanoušků svědčí již téměř 2 miliony shlédnutí na Youtube - s takovou sledovaností se mohou pochlubit pouze zahraniční “velká jména” hudebního světa.

Aktuální informace o Rytmusově koncertu v rámci křtu nové desky jsou k dispozici na na Facbookovém profilu Hip Hop Allstars – www.facebook.com/hiphopallstars.

Dodal: Václav Pavlečka
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

RYTMUS KŘEST CD (ZRUŠENO)

Čtvrtek 23. 6. 2011
Vstup: 199 Kč
Vystupují:
Rytmus
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika