Fabric představuje main stage 11. narozenin

Fabric představuje main stage 11. narozenin

28. 04. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Poprvé v historii českého i slovenského clubbingu se v rámci oslav našich 11. narozenin představí techno legenda a světová megastar Chris Liebing. Tohoto německého technobijce můžou čeští clubbeři znát z jeho vystoupení v rámci festivalu Summer Of Love, kdy pokaždé platil za headlinera hlavní stage. Ale do klubu se Chrise dosud přivézt nikomu nepodařilo. I z tohoto důvodu se u nás po 5 letech mění obsazení hlavní a garage stage.
Kromě jmenovaného Chrise Liebinga, po jeho boku vystoupí navrátivší se královna českého djingu Lucca. Rezidenta našeho klubu Fabric není třeba dlouze představovat, po strop naplněný klub při jejím comebacku v rámci noci Acapulco v lednu rohoto roku, hovoří za vše. Tato čerstvá maminka nám dokazuje, že roční nucená přestávka ji nikterak neuškodila ba naopak! Dalším umělcem, taktéž premiérově (ve Fabricu i v ČR), je slovinská vycházející hvězda Tomy Declerque. Tohoto dje a producenta, stylově připomínajícího skvělého Umeka můžeme zaškatulkovat do přihrádky techno, techhouse... Velice důležitou úlohu bude plnit Orbith, který bude připravovat půdu pro zmiňovanou trojici djs. Na loňským narozeninách nás přesvědčil, že jeho zkušenosti a vytříbený smysl a cit hudbu a party jsou garantem, aby tuto úlohu splnil na výbornou. Narozeninovou party odstartuje ostřílený olomoucký hezoun Wolscha a celý lineup main stage budou uzavírat rezident klubu RobiQ a krásná ostravská djane Denysa. Main - Techno.cz Stage, bude, jak už je u nás tradicí a zvykem tepat dlouhých 14 hodin, takže končit se bude v sobotních dopoledních hodinách.

Stage bude ozvučena 30 kW soundsystemu Adamson, už jakýmsi standardem se stala obrovská LED tabule s originální narozeninovou VJ projekcí a laserová a světelná show. Potěšením pro oči budou krásné gogo dancers s narozeninovými performacemi, potěšením chuťovým buňkám budou obvyklé ovocné a čokoládové bary, naprostou novinkou bude stánek s fastfoodovým občerstvením.

Zájem o letošní narozeniny, které vypuknou v pátek 13. května (pověr se vůbec nebojíme!), je opravdu obrovský. První vlna lístků za 450 Kč je vyprodána, nyní probíhá předprodej v druhé vlně, kdy cena lístků je 500 Kč (shop Subform, shoping centrum Futurum Ostrava, pro mimoostravské nabízíme možnost platby přes účet, kontaktujte e-mail: jirka@fabric.cz). Na místě bude cena lístků 550 Kč.

V rámci soutěží rozdáme přes šest desítek lístků, především prostřednictví našeho dalšího mediálního partnera, kterým je radio Helax (www.helax.tv). Soutěžit o free vstupy můžete v rámci pořadů House Factory Martina Grednera, Dance Factory dje Turdy a ve čtvrtek před akcí v celodenním speciálu "Happy Birthday Fabric", rozdáme celkem 11 free vstupů pro dvě osoby. O tom, že zájem o oslavu našich 11. narozenin je obrovský, svědčí i účast celoplošné televize TV Barrandov, obrovský je i co se týče dalších médií, již dnes máme akreditovány fotografy z německých, polských, rakouských, slovenských a českých serverů, zabývající se taneční scénou. Během 14 dní očekávejte tiskovku, která se bude věnovat vedlejším stageím - Garage Proggytrance Stage a 1th Floor Bar Stage.


Dodal: Lukáš Ščurek, Fabric
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

11TH ANNIVERSARY OF CLUB FABRIC

Pátek 13. 5. 2011
Vstup: 500/550
Vystupují:
Chris Liebing, Lucca, Tomy DeClerque, Orbith, Wolscha, Denysa, RobiQ, Laydee Jane, Martin Gredner, Michael C, Nesquik. Peter Key, Danny Bright, Turda, Lukhino Bambus, VanVega, LaFunk, Salvic, T-Bone, Piri
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika