Harderstyles kalendář 05/2011

Harderstyles kalendář 05/2011

04. 05. 2011  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (2)
Nabídek parties je oproti dubnu o poznání méně, ale stále je z čeho vybírat. Z domácí scény bych vyzdvihl Hardcore fest Vol. 1. Zahraničním eventům jednoznačně kraluje Bassleader společně s Vision Of Hardstyle - Beach Edition. Více se dozvíte v našem květnovém hardstyles kalendáři.
6. 5. - Hardcore fest Vol. 1
Do klubu Matrix na Žižkově zavítá nová party. Těšit se můžete drum and bass, hardcore a psytrance v podání djs Kolik, ICHY, Dark-T feat. MC FUCK, Raiden, Oliheň.live a Niki. Začíná se v 20.00.

7. 5. - Toxicator
Polský Toxicator v Katowicích letos opět láká fanoušky hardtechna, hardstylu a hordcoru. Hlavním tahounem bude bezpochyby hardtechno stage, kde se představí BMG aka Brachiale Musikgestalter (live), Arkus P. (live), O.B.I. a Satura. Slabší hardcorový lineup vsadil na Outblasta, Lunu a Masters Of Noise.

13. 5. - Rushhour se Scottem Attrillem
Brněnské A Bajo si na druhý pátek v měsíci přichystalo další vydání putovní party Rushhour. Tentokrát se v roli hlavního účinkujícího představí britský hard-danceový Scott Attrill. Sekundovat mu budou domácí Revolt, Phil Albedo, Skais, Mase, George Crusher a Psychiq.

14. 5. - Bassleader

Belgický komplex Flanders Expo v Gentu bude hostit letošní vydání této indoorové tvrdší party. Připraveny jsou celkem 4 stage – Tekstyle a Jump, Hardstyle, Hardcore a Classics. Za přijatelných 39,50 Euro dostanete to nejlepší ze současného hardstylu a hardcoru. Těšit se můžete na Headhunterz, Showtek, Psyko Punkz, Zatox, Coone, Noisecontrollers, Frontliner, Crypsis Live v doprovodu MC Villain. Na Hardcore stage vystoupí Angerfist Live, Korsakoff, Evil Activities Live, Nosferatu, Outblast,Tommyknocker, Mad Dog Live, Amnesys, Negative A, Dyprax, DaY-mar, Predator, Exotane , State of Emergency, Nitrogenetics s MC Tha Watcher. Na Classics zahrají Darkraver, Isaac, Pavo, Q-IC , Dark-e či Ruthless.



20. 5. - SchranzMania Moravia Attacks!
Mlejn Sadová si připravil party tvrdšího ražení. Zahrát přijedou Marcus De Hard, Sonejee, Kesz, Peca a Black.

21. 5. - Hard Base
Velvyslanec labelu Scantraxx, sám „velký“ The Prophet, zavítá do budapešťského klubu Kashmir Underground. Pokud bydlíte kousek od hranic, tak bych s výletem neváhal!

27. 5. - Vision Of Hardstyle Beach Edition
Ve vídeňská Membran Halle se uskuteční již čtvrté vydání party z edice Vision Of Hardstyle tentokrát s podtitulem Beach Edition. Jako hlavní host večera se představí Brennan Heart a sekundovat mu bude překrásná Stephanie. Výlet do Vídně ke konci května určitě nebude k zahození!

28. 5. - Hard Shock
Poslední sobotu v tomto měsíci se v obci Dřínov (okres Mělník) uskuteční letošní první outdoorová akce. Za mixák se postaví 7 djs v historicky prvním spojení Hard-Alliance a Czech Gabber Force. Těšit se můžete na hardstyle, early-hardstyle, gaber a hardcore v podání těchto djs: Darkwatcher, Robar, Dark Wizard, The Nazgul, NKI, Buzz a Dark Storm. Všichni příznivci tvrdých beatů jsou srdečně zváni – vstupné je zdarma!
2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
drum
05. 05. 2011 | 10:11:32
+0 | -0
st 25. 5. CVOKHOUSE PARTY 2_

DRUMCORPS, BBYB, Yarrdesh, Teh(A)nu_ Klub Bogotá Ostrava, vstupné dobrovolné.

onlavu
05. 05. 2011 | 08:01:59
+0 | -0

Toxicator 2011 - Jedem!

Na toxicator jedem, pokud by se chtel nekdo pridat k nam, v odkaze jsou podrobnosti

http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=195119263834817
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika