Stonedraiderz a nový NZP na Radiu Shadowbox

Stonedraiderz a nový NZP na Radiu Shadowbox

05. 05. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Co si pustit, než vyrazíte do Roxy na Lenzmana? Dnes startuje na Radiu Shadowbox nová řada podcastů v režii dje Mireau z crew Stonedraiderz. Proč, jak, kde a s kým se dozvíte v článku.
DJ Mireau: "Natáčení prvního Stonedraiderz podcastu bylo docela vypocená záležitost. Kolikrát jsme zmáčkli REC, kolikrát zapnuli mikrofon? Ani nevím, každopádně jsem se ujistil, že je to věc, která mě hodně baví a každý měsíc vám odteď budu servírovat pořádnou dávku té nové i starší, plouživé, či tvrdé… hlavně kvalitní muziky. Odkud se vzal název Stonedraiderz podcast? Stonedraiderz je partička floutků, rozsetá po celé republice. Hlavní zhulenej jezdec a guru celé crew je Šternberský dj Gotia, dále z aktivních členů pražský ahZ a Bop, Prostějovský Jose24 a dj Sethi. Já jsem se do téhle bandy dostal minulý rok na podzim a tímhle bych jim chtěl poděkovat za to, že mi dali příležitost a otevřeli dveře v další Djské kariéře, bez nich by to nešlo, díky kluci!"

Teď ale zpátky k tématu. Vzhledem k tomu, že se jedná o první díl, je mimino ještě v plenách, od každého dalšího dílu by se ale měly valit nové a nové nápady a Stonedraiderz podcast bude dospělejší a dospělejší, až snad jednou… no, nepředbíhejme s dospělostí. V příštím díle (a každém následujícím) se můžete těšit na hosty, kteří vám vždy namíchají lahodný pohár své oblíbené muziky a připojíme i nějaký záživný pokec. Stonedraiderz podcasty budou zaměřeny především na hosty, kteří působí v okolí Olomouce a Brna. Můžete se také těšit na partičku kolem projektu DoNeBe!, jmenovitě nám mix svých nej věcí připraví DJs Pep:e a Hazz. Co mělo být řečeno snad řečeno bylo a teď už nezbývá, než vám popřát příjemný poslech prvního Stonedraiderz podcastu, aneb: SEDNI, UBAL a POSLOUCHEJ!"

Stonedraiderz podcast na Radiu SHADOWBOX:
pátek 6.5. - od 18:00 do 18:45
pondělí 9.5. - od 20:00 do 20:45

TRACKLIST

Narovinu Zlomenej Podcast (s KamCZou, ahZ a hostem 2K):
pátek 6.5. - od 19:00 do 21:00 (pak hned vyražte do Roxy na Lenzmana!)
pondělí 9.5. - od 18:00 do 20:00

radio.shadowbox.cz

Dodal: Anakin, Shadowbox
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SHADOWBOX

Pátek 6. 5. 2011
Vstup: do 23:00 zdarma, poté 150 czk
Vystupují:
Lenzman (nl), Koogi, 2K & Sweg, Rudeboy, M4Y4 chillout: Koogi, 2K, Sweg, Rudeboy
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika