Blonde Redhead vás unesou do svého světa

Blonde Redhead vás unesou do svého světa

09. 05. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Blonde Redhead je trio Kazu Makino, Simone Pace a Amedeo Pace. Jsou z New Yorku a loni vydali své nové album. Jmenuje se Penny Sparkle. Trio vystoupí v Praze. Stane se tak 8.srpna v Lucerna Music Baru.
Album Penny Sparkle je další zvrat v jejich již tak dobrodružné výpravě. Blonde Redhead byli vždy skupina, která se posouvala a inovovala s každým svým albem. Výsledek byl ale pokaždé ohromující. Jejich hudba je vždy inspirována stejnými emocemi, ale jejich vkus a způsoby jak tyto emoce zpracovat se neustále vyvíjejí. I když práce na aktuálním albu trvaly přes rok a Blonde Redhead byli nuceni pracovat hodně mimo svou úroveň pohodlí, podařilo se jim ve spolupráci s producentem Drew Brownem (Radiohead, Beck) a švédským duem Van Rivers and The Subliminal Kid (Henrik von Sivers and Peder Mannerfelt) natočit opravdu nádherné album.

Deska vznikala střídavě ve Stockholmu a v New Yorku a výsledkem velmi tvrdé práce všech, kdo se na albu podíleli, je 10 písní, které tvoří Penny Sparkle . Je to emocionální album plné diskrétních elektronických vln, svěžího a smyslného zpěvu a zajímavých zvuků, které nikdo nikdy předtím neslyšel. Zvukově zní album skvěle na každém stereu - což byl také cíl nahrávky. Blonde Redhead opravdu chtěli, aby byl zvuk perfektní na jakýkémkoliv typu zařízení.

Blonde Redhead svou krásnou věc Penny Sparkle úspěsně dokončili a Kazu říká : "Já vím, že jsme nikdy nepracovalli tímto způsobem, ale kdybych šel vrátit čas, udělali bychom to přesně stejným způsobem zas a znovu." A když je kapela se svou prací spokojena a cítí se šťastná, pak bychom měli být mi všichni ostatní taky.

www.blonde-redhead.com

Dodal: Michal Rejzek, D smack U Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: BLONDE REDHEAD

Pondělí 8. 8. 2011
Vstup: 450/550
Vystupují:
Blonde Redhead
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika