Svezte se party lodí s Afrikou Islamem!

Svezte se party lodí s Afrikou Islamem!

09. 05. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pátek 13. května bude super den, který zakončí večerní double mejdan GTFCKD. A když double, tak skutečně! Večer už od 20.00 si můžete užít tříhodinovou plavbu lodí po Vltavě a pak si užít žhavou noc v klubu Lávka. A to všechno spolu s legendou světové taneční hudby Afrikou Islamem. A co víc - počasí hlásí, že bude nádherně. A jaký že bude lineup? Čtěte více!
Párty na lodi s plavbou po Vltavě v posledních letech mnoho není, existuje pouze několik disco parníků. Skutečný párty mejdan se světovou hvězdou se dokonce možná v Praze nikdy ani nekonal… Až teď je to tady! Na co se tedy těšit? Pojede se lodí jménem Bastei s kapacitou do 150 lidí. Nástup na loď je ve 20.00 přímo na přístavišti klubu Lávka - v laguně hned pod Karlovým mostem. Po vyplutí na nás čeká trasa dolů po Vltavě až na Palmovku a pak zase nahoru až za Vyšehrad. Bude to super zážitek, západ Slunce a rozsvětlující se Praha, super muzika a parádní mejdan. Drinky potečou proudem a zábava pojede naplno. Určitě budete mít jedinečnou příležitost si pokecat osobně s hlavní hvězdou celé události - Afrikou Islamem. A kdo bude mít zájem, má možnost mu koukat přímo pod ruce při jeho setu, což je vždycky neuvěřitelný zážitek.

Islam vystoupí ve speciálním funky setu, který bude trvat celou hodinu. Sekundovat mu budou jugoslávský DJ AK-47 a resident GTFCKD DJ Ketan. Na lodi se bude hrát hodně veselá a rozjařená muzika, s tím počítejte. Až se ve 23.00 loď vrátí zpět na Lávku, jedno je jisté - ani trochu se vám nebude chtít z lodi zpět do klubu! Plavba lodí s párty na palubě je prostě skvělý zážitek.

Důležité upozornění: Tento V.I.P. Boat Trip vyplouvá ve 20.00 a tak buďte na Lávce včas, protože jinak vám loď ujede. Bohužel, z pochopitelných důvodů není možné na nikoho čekat.

V.I.P. Boat Trip s Afrikou Islamem se vrátí na Lávku ve 23.00 a poté se rozjede mejdan v klubu. Hraje se na dvou sálech, hlavní sál najdete v divadle a tady se začíná od 23.00. Jako první bude hrát Josef Sedloň, až do 01.00. Poté se mixu ujme velmistr Afrika Islam a předvede nám, zač je toho loket! Ve 03.00 nastoupí DJ Ketan s perkusistou Rishinem, po něm se ke slovu na závěr dostane DJ Dannloop.

Druhý sál ve spodním klubu na Lávce začne hrát již od 22.00, budou se zde střídat hned 3 hip hopoví DJové. Hlavní hvězdou je bezpochyby DJ Orion z PSH, na jehož set se můžete těšit od půlnoci. Kromě Oriona uslyšíte DJe Rawala a Maztaze. Konec party je v 06.00 ráno.

A teď POZOR! Loď má kapacitu pouze maximálně 150 lidí, takže pokud chcete mít jistotu, že se na vás dostane místo na lodi, neváhejte a kupte si lístek v předprodejní síti Ticketportal.

Lístek bude možné si zakoupit i přímo na Lávce před vyplutím lodi, počet lístků na místě bude ale omezen podle prodejů v předprodeji.

V.I.P. lístek platí jak na plavbu lodí po Vltavě, tak samozřejmě na noční párty na Lávce. Cena je 500 Kč a zde je přímý link. V předprodeji jsou též běžné vstupenky za 200 Kč jen na noční párty na Lávce, lístek na místě stojí 250 Kč.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

GTFCKD

Pátek 13. 5. 2011
Vstup: 200/250 VIP 500,- v předprodeji
Vystupují:
Main Stage: Mr.X aka Afrika Islam (USA), Ketan feat. Rishin (drums), Josef Sedloň, Dannloop Lávka Night Stage: Orion, Raval, Maztah VIP Boat: Afrika Islam, Ketan, AK-47
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
GTFCKD, 13.5. Lávka
2x2 vstupy na VIP Boat
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika